leuke site voor kleertjes

Ik wil het onderstaande bericht wat ik eerder heb geschreven toch aanpassen. Nadat ik onderstaande mail heb geschreven kreeg ik een mail van Schattige babykleertjes terug met een uitleg waarom de 2e order eerder kwam en niet met de 1e order meegezonden kon worden. Dit was een begrijpelijke uitleg. Ook hebben zonder vragen van mijn kant de verzendkosten van de 1e order afgetrokken. Vandaar dat ik mijn negatieve beoordeling omzet naar een positieve beoordeling. Op 1 juni heb ik bestelling gedaan. Vanwege verhuizing zou het een paar dagen langer duren maar in ieder geval binnen 10 dagen. Op 4 juni heb ik een bericht gestuurd of er nog een artikel bij kon want dat scheelde mij in mijn verzendkosten. Toen kon men wel gelijk terug mailen. Het antwoord was nee want de 1e order stond klaar voor verzending en werd opgehaald. Ik moest een nieuwe bestelling doen. Nieuw artikel besteld via website. Wat schetst mijn verbazing binnen 2 dagen was de 2e order in huis. Vreemde zaak want de 1e order was nog niet geleverd. Mail gestuurd waar order bleef en ik kreeg een automatisch antwoord waarin staat dat het binnen 2-3 dagen verstuurd wordt. Morgen zijn de 3 dagen voorbij. Nogmaals gevraagd om asjeblieft contact met mij op te nemen En weer dezelfde mail met binnen 2-3 dagen. Men heeft er lak aan de situatie en laat niets van zich horen. Wel geeft men PostNL de schuld omdat die druk zijn. Ik kan vertellen dat ik een order heb geplaatst bij 2 andere bedrijven die keurig netjes de volgende dag door post NL geleverd zijn. Wacht inmiddels 12 dagen om mijn artikelen. Op de website toch al verschillende review gelezen dat de service niet altijd goed is. Graag hoor ik nu zo snel mogelijk wanneer ik de artikelen thuis gestuurd krijg. Order ORD2273936

Snelle levering en goede service

Kleertjes snel geleverd en goede kwaliteit

Mijn favoriet!

Altijd een hele goede ervaring met Schattige Babykleertjes. Mooie grote collectie, super snelle verzending en goede service.

Leuke kleertjes, goede service!

leuke kleertjes & niet duur

Fijn dat ik deze website heb gevonden, gevarieerd, niet te duur en erg leuke kleertjes!

Leuke kleding,goede service

Een feestje

Iedere keer als ik hier weer kleertjes ga shoppen voor mijn twee kindjes is het als een feestje. Van bestellen tot het ontvangen van het pakketje. Ik word hier altijd zo blij van. Super tevreden. :-)

Geweldig!

Kleding van deze site zit als gegoten bij mijn kindjes, ook enorm veel keuze op deze site!

Wacht al een maand op mijn bestelling

op 10 mei heb ik een flinke bestelling geplaatst. Ik was me bewust van de langere leveringstijd, 7-10 werkdagen, maar inmiddels heb ik nog niks ontvangen en ga ik bijna op vakantie. Na het sturen van een mail, heb ik netjes op 29 mei reactie gehad dat door 1 artikel verzending uitbleef en deze uit de bestelling werd gehaald. Inmiddels is er een werkweek voorbij en heb ik nog steeds niets ontvangen. Ik vind een maand wachttijd niet acceptabel. Mijn kinderen hadden t shirts voor het mooie weer nodig, die, waar het nu op lijkt, zelfs op vakantie geen extra shirts hebben.

Ze doen wat ze beloven!

Prettig, vriendelijk en goede communicatie.

Top kleertjes altijd snel geleverd!

Ruime keus aan leuke en betaalbare babykleding. Bestelling altijd netjes op tijd geleverd en mogelijkheid tot achteraf betalen.

Leuke en duidelijke site met ruime keuze. Snelle levering!

Leuke kleertjes voor mooie prijzen!

Fantastisch!

Hele mooie kleding! En wat een super fijne service! Echte aanrader!

Veel keuze en top service

Zeer tevreden met mijn shop en na service ervaring bij Schattige Babykleertjes. Aanrader.

Duidelijke winkel, fijne maataanduiding!

Ik vind het prettig winkelen bij schattige baby kleertjes, de site is overzichtelijk en ze hebben veel aanbod!

Geen contact na missend artikel

8 mei een bestelling geplaatst waarvan bekend was dat de levertijd tussen de 7-10 dgn zou zijn. Uit eindelijk op 2 juni 1 van de 2 artikelen ontvangen. Gelijk een mail gestuurd, echter geen reactie, vervolgens nog 2 mailtjes hierover gestuurd, maar behalve de standaard mail dat er zo spoedig mogelijk contact wordt opgenomen, geen reactie ontvangen. Wel op 4 juni een mail dat mijn pakket verstuurd was, track en trace bekeken, uitlevering was op 2 juni. Dat was reeds bekend. Ik snap dat verandering van verzendhuis complex is en dat er altijd onvoorziene zaken zijn. Hier is de korting ook voor bedoeld. Dit is echter geen reden om geen reactie te geven. Op het moment dat ik vragen had over de levertijd werd er binnen 24 uur gereageerd en nu er een artikel mist geen enkele reactie ?!?

Leuke kinderkleding

Vaak leuke kinderkleding voor een leuke prijs

Super snel

Super snel en netjes

Bestelling geplaatst op 27 april 2020

Met de wetenschap dat de levertijd ongeveer 5 a 10 dagen zou duren, heb al 3x gemailt. Als zou geleverd worden op 27 mei, maar dat is ook niet gebeurt en nu krijg ik als antwoord. Door vakantiegeld en Pinksterweekend is het nog iets drukker geworden. Dus duurt het nog even. Snap de verhuizing maar naar na 27 werkdagen zou het pakketje nu toch weleens echt hier moeten zijn.

Super leuke kleertjes en snelle service

Super goede service!

Zowel verzenden als retouren worden goed en snel verwerkt. Top website!!

Altijd blij met mijn aankopen en super tevreden met de service.

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.