Leuke webshop, groot assortiment en topservice als er tovh iets anders is gegaan.

Geweldige service

Geweldige service, veel keus, gratis verzenden vanaf 30 euro Echt top!

Mooie webshop

Ze hebben veel leuke babykleertjes. Het wordt snel bezorgd.

Duidelijke website, vriendelijke klantenservice.

Duidelijke en overzichtelijke website. Assortiment is goed vast gelegd met mooie en duidelijke foto's. Klanten service reageert vlot.

Goede kortingen

Makkelijk te bestellen, veel keus

Goede service en snel geleverd!

Kleding wordt snel geleverd en er wordt goede service gegeven

Goede service ! Kleding top! Heeeel vee keuze

Leuke overzichtelijke site!

Leuke, overzichtelijke site met natuurlijke veels te veel leuke kleertjes! 😊

Veel keuze, snelle levering en goed retourneren

Hele mooie degelijke kledij

Heel mooie en degelijk kledij voor een normale prijs.

Prachtige kleren snelle levering

Een uitstekende service en prachtige kleertjes zeer tevreden.

Goede aanbiedingen, mooie kleding, snelle levering

Het onderwerp zegt het al, ze hebben heel veel keus en altijd wel aanbiedingen. Een hele snelle levering wat voor mij fijn is aangezien ik alles op het laatste moment bedenk.

Ik bestel regelmatig kleding. Ze hebben een ruime keuze aan merken en een top service!

Geweldige shop

Snelle levering en heel klantvriendelijk

Super leuk!

Ik shop hier altijd veel plezier!!

Super snelle service

Hele snelle service. Altijd klant vriendelijk!!

geweldig!

super leuke kleertjes voor weinig!

Super!!!

Helemaal super!!!

Wauw!

Mooie kleertjes, ruime keus

Hele goed en snelle service, uitgebreid assortiment.

Zeer Tevreden na teleurstelling

Ik had een boekentasje besteld voor mijn zoontje. Nadat deze aankwam bleek de sluiting van de rits er niet aan te zitten (het metalen lipje) hier over gemaild de oude mogen terug sturen en een nieuwe gekregen. Na een week gebruik gemaakt te hebben van de nieuwe tas sprong de rits open (de tandjes loste van elkaar ergens in het midden. Nadat ik mij verveeld voelde om dit te melden kreeg ik een hele fijne respons. Als oplossing sturen ze een nieuwe tas en mag ik de oude houden. Dan gebruiken we die maar als reserve nood tasje ;) buiten dit voorval is mijn zoontje super trots op zijn leger vliegtuig tas :)

Goede merken en prijzen

Overzichtelijke website Leuke merken Niet te groot aanbod maar ook niet te klein.

Super winkel

Super leuke kleren goede prijs en kwaliteit. Super snelle levering top service!

Leuke site met mooie kleding

Veel leuke kleding te vinden voor de allerkleinsten ook vaak leuke dingen in de aanbieding ik doe er graag mijn aankopen voor mn kleine meisje!

Leuke website

Makkelijk te bestellen en leuke producten

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.