Fijn winkelen

Super!!

Hele leuke kleertjes, recente collecties.

Super snelle levering

Goed bezorgd snelle levering fijne klantenservice

erg leuke kleertjes en vaak leuke kortingen

snelle levering en vaak leuke kortingen

Leuk winkelen

Makkelijk bestellen en snelle levering

Leuke acties en snelle levering

Vaak leuke acties, overzichtelijke site, vlotte levering en goede service.

Goede aanbiedingen Snelle levering (voor 12.00 besteld ‘Savonds geleverd. Helaas slechte ervaringen met DHL gewoon niet geleverd Savonds omdat we volgens de bezorger niet thuis waren terwijl ik op de bank zat. Geen briefje niks maar dit is niet te wijten aan schattige babykleertjes) Groot aanbod

Goede en snelle service

De kleertjes worden altijd super snel verzonden. Heel fijn!

Een fijne website!

Een aantal keer heb ik al kleding voor mijn drie meiden besteld bij schattige baby kleertjes! Het is altijd snel geleverd. heb je ergens hulp bij nodig, dan helpt de klantenservice je altijd super vriendelijk en snel. Heel fijn bedrijf! Liefs,

Leuke webshop met mooie kleding!! Snelle levering!

Superleuke overzichtelijke website

Leuke website, veel keuze/diversiteit, regelmatig leuke korting, vanaf 20,- al gratis verzenden, goede service, snelle levering!

Hele mooie website

De webshop is prachtig en geeft veel inspiratie en informatie over de producten. Navigeren gaat heel fijn. De bestelling is bij mij tot nu toe altijd al de volgende dag in huis. Ook als je laat in de avond besteld. Alleen maar goede ervaringen met Schattige Babykleertjes. Toppers!

Super webshop

Leuke kleertjes! Goede webshop!

Super veel keus en snelle levering!

Er is zoveel keus en alles is makkelijk te vinden in de webshop. Goede service en netjes verpakt, moeilijk om niet te blijven shoppen. Ga hier zeker nog veel vaker kleding voor de kleine man kopen.

très fiable

J'adore ce site, ils proposent de belles marques. La livraison est très rapide et il y a souvent des réductions intéressantes! Dommage qu'il n'y ait pas de système de fidélité.

Fijne webshop!

Fijne webshop met leuke acties en mooie kleren voor de kids.

Altijd super leuke kleding en super snel in huis !

Al 2,5 jaar koop ik hier de kleertjes voor mijn dochter en nu sinds een paar maanden ook voor mijn zoontje. Super leuke merken, leuke prijzen en super service. Elke keer weer tevreden!

Super onlinewinkel!!!

Al 2maal iets besteld en beide leveringen gebeurden supersnel. Ik weet niet hoe jullie het klaarspelen. Maar echt top. Op een zondag contact opgenomen met jullie klantenservice en geen half uur later al een antwoord gekregen! 5 sterren!!!

Uitstekend!

Mooie kleren mooie prijsjes snelle levering

Je krijgt wat je ziet, heel snel en keurig!

Meerdere malen besteld en erg tevreden zowel qua prijs als kwaliteit! Snelle bezorging en keurig verpakt!

Snelle verzending, goede service en natuurlijk mooie spulletjes!

Alles wat je maar wilt bij schattigekleertjes.com

Zoveel leuke kleding van schattig, stoer, apart, lief, netjes, modern, echt superlief zoveel keuze voor meisje voor jongen voor beiden.Voor de eerste keer op de site en meteen verkocht. Ik slaag altijd en winkel vaak beste kleertjes site.Top mijn favoriete online winkel goede service en garantie

Veel keuze, goede prijs en snelle levering!

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.