Fijne website met leuk aanbod. Gratis verzenden al vanaf 20 euro.

Snel betrouwbaar en kwaliteit

Superleuke dingen, altijd wat korting. Snel bezorging.

Alle leuke merkjes bij elkaar!

Alle leuke merkjes voor baby's bij elkaar en snel in huis.

Hele leuke site!!!

Mooie kwaliteit van kleren voor een betaalbare prijs

Snel en super mooie kleertjes!

Kleding was de volgende dag gelijk binnen en was precies zo als op het plaatje. Prima service!

Mooie overzichtelijke site

Fijne site om te zoeken! Mooie merken en veel acties.

Super fijne winkel, snelle levering en mooie en schattige babykleertjes

Hele fijne winkel waar ik voor onze zoon altijd goed kan slagen!! Er is van alles, voor elke stijl kun je terecht. En het fijne is ook dat er altijd een snelle levering is!! love deze site!❤️

Een feestje om hier online stoppen!

Ze hebben veel leuke kleertjes dus extra leuk om hier kleertjes te scoren voor onze kleine meid

Erg leuk!

Erg leuk!

Altijd snelle levering.

goede ervaring

Fijn winkelen

Super!!

Hele leuke kleertjes, recente collecties.

Super snelle levering

Goed bezorgd snelle levering fijne klantenservice

erg leuke kleertjes en vaak leuke kortingen

snelle levering en vaak leuke kortingen

Leuk winkelen

Makkelijk bestellen en snelle levering

Leuke acties en snelle levering

Vaak leuke acties, overzichtelijke site, vlotte levering en goede service.

Goede aanbiedingen Snelle levering (voor 12.00 besteld ‘Savonds geleverd. Helaas slechte ervaringen met DHL gewoon niet geleverd Savonds omdat we volgens de bezorger niet thuis waren terwijl ik op de bank zat. Geen briefje niks maar dit is niet te wijten aan schattige babykleertjes) Groot aanbod

Goede en snelle service

De kleertjes worden altijd super snel verzonden. Heel fijn!

Een fijne website!

Een aantal keer heb ik al kleding voor mijn drie meiden besteld bij schattige baby kleertjes! Het is altijd snel geleverd. heb je ergens hulp bij nodig, dan helpt de klantenservice je altijd super vriendelijk en snel. Heel fijn bedrijf! Liefs,

Leuke webshop met mooie kleding!! Snelle levering!

Superleuke overzichtelijke website

Leuke website, veel keuze/diversiteit, regelmatig leuke korting, vanaf 20,- al gratis verzenden, goede service, snelle levering!

Hele mooie website

De webshop is prachtig en geeft veel inspiratie en informatie over de producten. Navigeren gaat heel fijn. De bestelling is bij mij tot nu toe altijd al de volgende dag in huis. Ook als je laat in de avond besteld. Alleen maar goede ervaringen met Schattige Babykleertjes. Toppers!

Super webshop

Leuke kleertjes! Goede webshop!

Super veel keus en snelle levering!

Er is zoveel keus en alles is makkelijk te vinden in de webshop. Goede service en netjes verpakt, moeilijk om niet te blijven shoppen. Ga hier zeker nog veel vaker kleding voor de kleine man kopen.

Rollepaal 4

7701 BS Dedemsvaart

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 50 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.