heel goed

- snelle levering - leuke kleding - goede aanbiedingen - minpunt: niet telefonisch bereikbaar

Goede snelle service

Bestelling word snel geleverd en retouren ook vlot verwerkt

Super levering, top kleding!

Heb wat kleertjes besteld voor mijn kleine. En volgende dag netjes alles binnen gekregen. En zoals altijd top kwaliteit en mooie kleertjes. Wij zijn super tevreden!

Goede bereikbaarheid, vlotte afhandeling en super snelle levering

Snelle levering, ruime keuze

Een zeer ruime keuze aan merken en collecties. Snel en netjes geleverd. Heel blij mee :-)

Snelle service, mooie kleertjes en goede acties.

Tevreden

Geen bijzonderheden

Prachtige kleding

De pakjes van Klein en Quapi zien er prachtig uit. Mooie kwaliteit. Ook zeer snel bezorgd (heel fijn, bij babykleding).

Super goede service en snelle levering

Alles wat ik besteld had had een leuke aanbieding en was snel geleverd en netjes verpakt. Ik ben super tevreden.

Super mooie kleertjes! Bedankt.

Prima en een snelle levering.

Snel binnen gekomen klasse.

Hele snelle service

Super leuke kleertjes voor kleinzoon! En zeer snelle fijne levering Groet, Judith

Altijd goede service

Al vaak wat besteld. Bestellingen komen op de afgesproken tijden. Mocht je retouren hebben word dit snel verrekend/terug gestort. De kleding zelf ook erg tevreden over.

Blij met de artikelen!

Snelle levering, goede kwaliteit kleren

Snelle levering, goede kwaliteit kleren

super service en bedrijf

de service is goed snel, krijg snel antwoord

Jammer van retourkosten. Leuke producten, snelle verzending.

Op de website staat ' gratis retour' maar is alleen gratis als er voor meer dan €100,- is gekocht. Een beetje jammer, ik had voor ruim €90,- gekocht voor mijn kleindochter, één artikel viel niet in de smaak, om te retourneren zijn de kosten €5,50, dit staat niet in verhouding.

Mooie deals, leuke kleren en snelle levering

Het heeft bijna alles wat ik zoek. De merken die ik mooi vind en ook de sale is aantrekkelijk met mooie spullen. Het enige wat ontbreekt is schoenen.

Snelle levering Komt overeen met de foto's Mooie kwaliteit Tip: de verpakking kan beter. Was nu gepropt in een plastic zakje. Dit kan wel iets verzorgder.

Prettige site, producten zoals omschreven.

De website is prettig, fijne filters. Snelle levering en producten zoals omschreven.

keurig en snel

Leuk assortiment. Levering was snel en netjes verzorgt.

Super kleertjes!

Ik heb de prachtige kleertjes ontvangen met een heel snelle levering ! Ook nog voor een mooie prijs!

En verwerking van de retour.

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,-. • Gratis achteraf betalen. • Gratis retour v.a. 100,- behoud. • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. * Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden.