Goede prijs-kwaliteit

Goede ervaring gehad. Bestelling op tijd binnen en kwam goed overeen met foto op site. Prijs kwaliteit verhouding ook goed

Goed kwaliteit en levering en indien nodig goede service bij retourneren

Snelle levering, mooie kleertjes

De kleertjes werden snel geleverd en waren van goeie kwaliteit!

Uitstekende service

Uitstekende service, snelle levering

Mooi assortiment

Mooie jassen van Le chic voor een goede prijs.

Bestelling via een vriendin geplaatst, snelle service en goede prijzen.

Super kleding

Super leuke schattige kleding!

Gaat altijd goed met snelle levering

Mooi

Goede service, mooie kwaliteit

Voor een tweeling had ik per ongeluk 3 vestjes besteld/gekocht, waarschijnlijk te haastig. Ook de factuur niet helemaal goed bekeken, dacht wel, wat duur opeens, maar toch. Halfuurtje later de bestelling toch nog eens bekeken en toen de fout ontdekt, snel bericht gestuurd en op zeer adequate wijze door Barbara hersteld.

Fijne webwinkel

Leuke kleertjes, makkelijke site, snelle verzending

Bestelling de volgende dag in huis.

Hele leuke kleertjes & snelle levering

Snelle levering. Erg tevreden

Pas nieuw

Geen gratis retour!

Ik snap heel goed dat webshops niet alles gratis retour doen, anders bestellen mensen maar van alles, zonder dat het gratis retour kan. Echter doet deze website net alsof het gratis retour is (er staat een klein sterretje achter wat op je telefoon niet te zien is). Geen goede reclame als jij het mij vraagt.

Super leuk aanbod

Heel leuk aanbod babykleertjes in verschillende stijlen

Goede fijne service!

Ik heb goede ervaring met schattigebabykleertjes. Snelle verzending!

Super mooie babykleding!

Voor ieder wat wils!

Super lieve en snelle levering

Ontzettend lieve mensen, fijne snelle bezorging en mega veel aanbod voor een mooie prijs! Wij gaan hier nog veel vaker shoppen! 😍

Fijne website!

Fijne website om op te surfen naar mooie babykleding

Top site

Een mooie site, veel keus en goede service!

Hele fijne site om kleertjes te bestellen! Alle leuke merken samen op 1 site. Ze hebben er de gehele collecties wat in de winkels helaas nooit is. En voor 23.30uur besteld is de volgende dag al in huis, wat wil je nog meer?

Goede Service

Veel keuze en snelle levering

Altijd zeer goede service

Zeer goede webshop met ruime keuze. Snelle levering en goede klantendienst. Heel tevreden van elke aankoop tot nu toe.

Super snel geleverd. Ruim aanbod. Overzichtelijke website

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.