Top online webshop

Veel keuze Leuke merken Snelle verzending Top klantendienst

Mooie kleding, goede service dus dik te vreden

Aanrader

Fijne winkelervaring

Overzichtelijk, snelle levering en goede Sale artikelen

Goede verhouding in prijs / kwaliteit en vlotte levering en service!

Leuke kleding voor onze jongens! Mooie prijzen voor goede kwaliteit. Vlotte levering en een retourtje is nooit een probleem, erg fijn als je 3 kleine kinderen hebt, zo kan ik de kleding thuis passen en meten en zo nodig retour sturen omdat ik meestal meerdere maten bestel. Ook de klanten en klachtenservice ben ik goed over te spreken, fijne communicatie en goede service, kortom zeker aan te bevelen!

Ondanks een foutje, zeer netjes opgelost!

Ondanks een foutje, zeer netjes opgelost! Via de mail goed contact!

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service

top!

Super leuke, mooie en kwaliteits kleertjes! Overzichtelijke site. Top gewoon! Bestel hier zeker nog eens!

Tot nu toe altijd mooie kleding gekocht van goede kwaliteit en de klantvriendelijkheid vind ik ook erg goed

Vlotte en fijne service!

Na 1 keer dragen een defect shirtje. Ik werd vlot geholpen met een goede oplossing. Binnen een halve dag was het geregeld!

Mooie kinderkleding

Mooie kinderkleding voor een betaalbare prijs. Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Goede prijs-kwaliteit

Goede ervaring gehad. Bestelling op tijd binnen en kwam goed overeen met foto op site. Prijs kwaliteit verhouding ook goed

Goed kwaliteit en levering en indien nodig goede service bij retourneren

Snelle levering, mooie kleertjes

De kleertjes werden snel geleverd en waren van goeie kwaliteit!

Uitstekende service

Uitstekende service, snelle levering

Mooi assortiment

Mooie jassen van Le chic voor een goede prijs.

Bestelling via een vriendin geplaatst, snelle service en goede prijzen.

Super kleding

Super leuke schattige kleding!

Gaat altijd goed met snelle levering

Mooi

Goede service, mooie kwaliteit

Voor een tweeling had ik per ongeluk 3 vestjes besteld/gekocht, waarschijnlijk te haastig. Ook de factuur niet helemaal goed bekeken, dacht wel, wat duur opeens, maar toch. Halfuurtje later de bestelling toch nog eens bekeken en toen de fout ontdekt, snel bericht gestuurd en op zeer adequate wijze door Barbara hersteld.

Fijne webwinkel

Leuke kleertjes, makkelijke site, snelle verzending

Bestelling de volgende dag in huis.

Hele leuke kleertjes & snelle levering

Snelle levering. Erg tevreden

Pas nieuw

Rollepaal 4

7701 BS Dedemsvaart

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 50 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.