Goede klantenservice

Na een artikel ontvangen te hebben die niet correct was, hebben ze dit goed opgelost

Bestel altijd de kleding van mijn zoontje hier. Altijd snel in huis en een goede service

Topservice

Snelle verzending, brede collectie, goede service, gratis verzending bij laag bedrag.

Leuke babykleertjes

Vlotte levering. Ruime keuze. De omschrijving kan best wat uitgebreider. Retourneren vanuit Belgie is betalend. Dat is spijtig. Wanneer ik de babykleertjes in de winkehl koop, dan krijg ik een klantenkorting. Dat doet mij nadenken of ik dan niet beter af ben... Bovendien zie ik dan en voel ik dan wat ik koop...

super leuke site , je moet gewoon iets bestellen

hele snelle levering , retour geen enkel probleem

Ik krijg altijd snel de leveringen thuis en mocht er iets mis mee zijn, wordt er altijd gezocht naar een passende oplossing!

Tot nu toe goed

Tot nu toe goede ervaringen. Leuke collectie en snelle levering.

Erg goed

Goede service en mooie kleding

Snelle levering en kleding van goede kwaliteit met een leuke prijs

Super leuk !

In een woord geweldig! En altijd op tijd geleverd! Ik blijf bestellen.

Supermooi!

Supermooie kledij, superstoer!

Kleertjes voor een leuke prijs en snelle levering

Snelle levering & mooie kleren

Snelle levering & mooie kleren

Altijd leuke kleertjes met goeie kwaliteit

Hier slaag ik altijd!

Ik kan altijd wel iets leuks vinden bij Schattige Babykleertjes. Zelfs nu onze dochter geen baby meer is ;-)

Mooi en leuk

Leuke webshop met veel keus!

Veel keus, snelle levering

Overzichtelijke site met mooie kleding

Een overzichtelijke site met mooie merken in baby -en kinderkleding. Goede service en laag franco-orderbedrag.

Mooie collectie

Altijd bestelling mooi op tijd!! Favoriete website om te shoppen!! Super mooie kleren 🤗

Goede kwaliteit , snelle levering

Zeer goede ervaring, al meerdere keren met tevredenheid besteld.

Top site met super kleding

Super leuke kleding, vaak aanbiedingen En super snelle reactie ,mij favoriete site!!

Bij schattige babykleertjes, heb ik altijd prijs!

Ik kan nooit op de site kijken of ik vind wel iets! Er is altijd wel iets wat deze mama mooi vind voor haar zoontje! Snelle levering, achteraf betalen, retouren geen probleem, is er iets niet goed, word er een goede oplossing gevonden! Topsite!

Bijna alle leuke babymerken onder 1 dak

Goede aanbiedingen en breed assortiment. Er zouden nog een paar merken bij mogen wat mij betreft voor een dikke 10! De service is ook super.

Groot aanbod tegen een super prijs!

Wat veel hebben jullie! Heel erg leuk! Wordt een stuk moeilijker kiezen, maar dan heb je ook iets te kiezen! Snel geleverd en tegen een mooie prijs

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.