Al een paar keer besteld en super net geleverd. Altijd heel veel Dirkje kleding en dat is geweldig!

Veel keus

Nette zaak , volgende keer doe ik beide bestellingen samenvoegen zodat er geen retourkosten bijkomen. Dat was niet echt duidelijk.

Zeer mooie kleding en zeer snelle levering

Leuke prijs snelle levering

Voor een leuke prijs kreeg ik de babykleertjes snel geleverd

Snelle levering en veel keuze

Bestelling was snel binnen en er is veel keuze in kinderkleding.

Super goede baby kleertjes met ruime keuze!

Ik bestel bijna al mijn baby kleertjes op deze site! Altijd makkelijk te bestellen en super snel bezorgt! Zeker weten een klant die jullie blijven houden

Goed en meestal snel

Leuke site snelle levering

Grote voorraad altijd wel wat te vinden wat je nodig hebt ❤️

Geweldig!

Hele snelle levering en hele mooie kleding!

snel geleverd

fijne webshop met veel leuke merken

Leuke kleren

Leuke kleren en snelle verzending!

Super site!

Fijne site, altijd up to date met de nieuwste mode

Snel te woord gestaan via mail

Mijn vraag is tot tevredenheid beantwoord.

Snelle terugkoppeling op mij vraag !

Ik had een vraag en werd snel beantwoord waar de het fout was gegaan . Verder wacht ik op mij bestelling voor de eerste keer bestelt .

Helemaal top

Mooie kleding snelle levering

Super kwaliteit kleertjes ! Top service , erg vriendelijke mensen bij de klantenservice. Bestel elke keer weer kleertjes bij schattigebabykleertjes, gewoon te leuke merken

Super goede en snelle service.

Super goede en snelle service. Uitgebreid assortiment voor leuke prijzen. Voor ieders budget!

Super site, je commande régulièrement

Site très fiable, réductions intéressantes et régulières. Les marques qu'ils proposent sont très chouette. Envois gratuit dés 20€ c'est très rare et en plus c'est rapide! Dommage qu'il n'y ait pas de système de points de fidélité.

leuke kledingvoor kids

snelle bezorging

Snelle levering, groot assortiment en goede sale.

Snelle verzending, groot assortiment

Site is overzichtelijk, snelle bezorging. Top!

Al meerder bestellingen gedaan, prima webshop met snelle service.

Leuke kleding

Leuke kleding, voor een mooie prijs. En snelle verzending !

De leukste babykleding ever!

Zo een verschrikkelijk leuk aanbod aan kleding dat inmiddels de slogan; beter verwend dan verwaarloosd meer dan geringe betekenis heeft!

Uitstekende kwaliteit en service

Veel keuze uit verschillende merkjes en uitstekende service.

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.