Overzichtelijke site met een mooi aanbod kleding.

Snelle levering, goede klantenservice

Mijn bestellingen worden altijd snel en netjes geleverd. Dit keer zat er een shirt bij die verkeerd genaaid was. Netjes en snel afgehandeld, door mij een tegoed code te geven.

vooroordelend en onpersoonlijk

Een Lodger Slaapzak aangeschaft via deze website. Nu is dit een prima merk maar doch eenmaal gewassen op 30 graden en de zomerslaapzak was helaas gekrompen met 9 cm. Balen natuurlijk want dat zou inhouden dat mijn dochter maar 1 seizoen zou kunnen doen met deze zak. Dus heb ik schattige Babykleertjes gemaild of ze zo vriendelijk willen zijn mij te bellen omdat ik klantenservice via mail of chat nu eenmaal onpersoonlijk en vervelend vind. Helaas konden ze mij om redenen niet bellen en dus zou het toch via de mail moeten, dus geen andere keuze. Om een lang verhaal wat korter te maken hebben ik en Barbara 24 mails naar elkaar gemaild aangaande de slaapzak die gekrompen is en waar het op neer kwam was het volgende : Ik mocht de slaapzak ter beroordeling retourneren op krimpen door wassen maar men kon me ook al vertellen dat de kans wel heel klein was dat het ging om een productiefout of fabrieksgarantie want ja dan zouden ze al meer klachten hebben moeten ontvangen men vermoedde dan ook dat ik degene was die de slaapzak gewoonweg te heet gewassen had en dus in overweging zou moeten nemen om de slaapzak uberhaupt niet te retourneren . (korte uitgelegde versie) Nu zakte bij mij de broek af , ik snap dat er mensen zijn die evt misbruik maken van klantenservice maar voelde me niet serieus genomen en met al dat gemail heb je ook geen persoonlijk contact en dat werkt ook niet. Nu heb ik door deze ervaring de fabrikant gewoon gebeld en uitgelegd wat het probleem was, zij konden mij gewoonweg via de TELEFOON uitleggen dat het via berekening Krimpen door wassen een fabrieksfout was en dat ik de zak mag retourneren naar hun en zonder poeha een nieuwe zak krijg voor mijn dochter. Barbara vond het jammer dat ik deze weg had bewandeld en dat schattige babykleertjes niet de kans nu krijgt om slaapzak te beoordelen. Ik vind het zelf niet zo raar dat ik het zo heb gedaan en vind het een waardeloze klantenservice met onzettend onpersoonlijk gemail en vooroodelend naar de klant toe.

Prijs kwaliteit top!

- goede kwaliteit - correcte prijs - vlotte levering & retour - mooi aanbod

Iedere bestellingen zijn goed aangekomen

Fijne website

Goede duidelijke website

Leuke kinderkleding!

Superleuke kleertjes!

Ruime collectie met - de naam zegt het al - superschattige babykleertjes.

Leuke spullen voor een goede prijs

Leuke spullen voor een goede prijs

Goede aanbiedingen en leuke kleren voor mijn dochter

Bestellen gaat gemakkelijk en de levering is snel

Super webshop

Super webshop, mooie producten, snelle levering en goede afhandeling! Echte aanrader!

Hele goed webshop

Prachtige shop, veel keuze, makkelijk bestellen, snel bezorgd, goede kwaliteit kleding, eenvoudig retourneren en goede klantenservice. Helemaal top!

Snel geleverd, makkelijk achteraf betalen, kleren heel netjes verpakt aangeleverd.

Mooie kleding leuke prijzen

Vindt dat ze mooie en kwaliteits kleding kopen met een twist. Net wat meer apart dan andere winkels en vaak met veel korting

super service

snelle service

Uitstekend !

Ik had enkele problemen met mijn bestellingen, al voor ik zelf contact wilde opnemen ivm mijn probleem kreeg ik zelf al een mailtje van Barbara van de klantendienst, die dit al tijdig had opgemerkt. Zij heeft mijn mails zeer snel beantwoord en heeft alles kunnen rechtzetten op dezelfde avond. Wat een geweldige hulp en service ik gekregen heb ! Enorm bedankt !

Snelle levering, leuke aanbiedingen

s avonds online shoppen, volgende dag in huis. Erg fijn!

Supersnel in huis

Supersnel in huis en precies zoals op de website, en voor een superprijs!!

Very good service

Very good service! Reply me quite fast all the time! I ‘m very enjoy to shop there! I Will do that again and again:))

Fijne website groot assortiment

Overzichtelijke website. Groot assortiment

Pakketje snel binnen goede service

Goede service , snelle verzending

Fijne webshop met snelle verzending. Als je een vraag stelt per email krijg je snel en netjes antwoord. bedankt !

Goede service en erg tevreden

Snelle levering. Altijd netjes verpakt. Goede en snelle reactie op contact met klantenservice

Snelle service!

Leuke kleding en soms ook nog met wat korting! Helemaal geweldig :-) ik bestel hier vaker

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.