Super service

Snel verzonden, conform verwachtingen en goede service. Mooie website met leuke merken

Super mooi en goed geregeld

Hele mooi kwaliteit en de levering was op tijd en netjes. Super leuke baby kleding!!!

Ruime keuze,snelle levering

Wat een ruime keuze hebben jullie, leuke acties en een snelle verzending. Al jaren trouwe klant en zolang ze de grootste maat nog niet voorbij zijn blijf ik daar ook gebruik van maken..

Snel en makkelijk

Leuke collectie voor een mooie prijs. Zeer snel verzonden en goed geleverd!

keurig geleverd, ook heel snel

mooie kleding, nette verpakking.

Snelle verzending en super snelle berorging dit bedrijf heeft alles netjes op orde

Snelle levering en retour verwerking!

Hele fijne webshop!

Super slechte service

Ik bestelde jaren bij schattige baby kleertjes altijd tevreden tot de laatste bestelling. Ik had voor mijn dochter met maat 98 kleren besteld. Had ook mijn gespaarde korting daarvoor ingeleverd. De maat viel klein dus omgeruild voor 104. Wat gebeurd er dan je moet verzendkosten betalen, je gepaarde korting ben je kwijt. Gemaild hierover en met hoge uitzondering zou ik een deel 23 euro terug krijgen en weer in mijn gespaarde korting krijgen. Dit te wel ik de zelfde bestelling had geplaatst voor het zelfde bedrag. Echter heb ik die 23 euro ook niet gehad. En heb ik ook retour kosten moeten betalen omdat ik niet voor 100 euro hielt. Nee de maat viel klein en ik bestel opnieuw en een maat groter. Een heel gezeik mee gehad! Dus ik bestel nu elders. Geen gezeik daar! Gratis retourneren, retourlabel zit erbij en bij schattige baby kleertjes moet je eerst je retour aanvragen, en hun bepalen of het dan terug gestuurd mag worden en als je dan minder dan 100 euro houd dan betaal je die kosten ook nog zelf. Dit is geen site van deze tijd en ik bestel er dan ook nooit meer!

Overzichtelijk en gemakkelijk

Leuke merken handig om te winkelen. Fijne filters en heel gebruiksvriendelijk

Snelle levering, mooie producten!

Snelle levering en mooie kleding, kan niet anders zeggen.

Fijne winkel!

Hele fijne winkel waar ik graag kleren koop voor mijn kinderen. Levering is altijd snel en hoewel minimumbedrag voor gratis verzending is verhoogd is het nog steeds schappelijk.

Gave babykleding

Mooie website, duidelijk. Echt leuke babykleding. Snelle levering. Helemaal tevreden.

Goede prijs, goede levering en duidelijke site! Voor vragen ook meteen antwoord via de mail!

Prima levering

Snelle levering. Producten waren in prima staat

Ik shop graag op schattige babykleertjes. Site is makkelijk in gebruik en ik vind het zeker een meerwaarde dat je voor extra korting kan sparen. Sinds ze de pakjes leveren met postnl ( voor België) heb je echt vandaag bestelt morgen in huis! Ik ben zeer tevreden

Snelle bezorging

Super snel geleverd en goed verpakt.

Steeds snelle en correcte levering

Steeds tevreden, leuke artikels, mooie kwaliteit een snelle levering

Top.

Binnen 1 dag geleverd. Zag er keurig uit. Ben zeer tevreden en hoop zeker in de toekomst meer te bestellen. Top!

Super snelle levering

Prachtige mooie kleertjes gekocht voor mijn kleindochter. 's avonds uitgezocht en de volgende dag werd het pakketje al bezorgd!

Superfijn

Super snel geleverd en goede service . Alleen maar positief

Snelle levering , altijd goeie voorraad. Ook het retourzenden verloopt prima.

Leuke website met betaalbare kleding!

Snelle levering, goede afhandeling.

Snelle service met een leuke actie!

Ondanks de knaller van een sale actie mijn artikelen heel snel binnen. Mooie kwaliteit kleren voor een leuke prijs!

Snelle levering, leuke kleertjes.

Veel keuze met goede korting, snel geleverd.

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,-. • Gratis achteraf betalen. • Gratis retour v.a. 100,- behoud. • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. * Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden.