Altijd veel keus, snelle levering goede service! Echt aanrader!

Hele mooie en prettige webshop

Het is fijn shoppen met de grote collecties en de weergave van de samenhangende stylen. Heel prettig voor het samenstellen van een leuk outfit. Levering is bij mij altijd de volgende dag al binnen. Retourneren gaat eenvoudig en wordt snel verwerkt. Top shop!

Super leuke kleding, genoeg keus en een snelle levering

Goede ervaring. Ze hebben super leuke en afwisselende kleding, veel verschillende merken en het wordt snel geleverd

top !

Elke keer weer, mooie prijzen, snelle bezorging en mooi spul !

Goede, fijne site!

Tot nu toe tevreden met al mijn aankopen! Fijne site, snelle, correcte levering! Top

Super snelle levering

Verzending is altijd super snel, nooit problemen mee. Leuke site.

TOP!

Goeie service, snelle levering en een heel ruim aanbod.

Leuke kleertjes, snelle levering, goede service

Vaak leuke acties en heel veel leuke merkjes

Snelle levering, goede klantenservice

Nette snelle service!

Netjes geholpen, met vragen of problemen , kleding altijd netjes verpakt. Ook retourneren is erg gemakkelijk,

Super leuke webshop

Leuke kleertjes snel en zorgvuldig bezorgd

Snelle levering en nette service

Hele fijne webshop

Een geweldig leuke webshop met een enorme collectie. Altijd een hele goede shop ervaring. Ik ben super tevreden.

Goede service en aanbiedingen

Zeer goede service en goede aanbiedingen. Een jurk besteld en de volgende dag binnen.

Geweldig!

Super service, mooie kleding en altijd vriendelijk!

Hele mooie shop met super groot assortiment

Wat een superleuke shop is dit! Na een tip van vriendinnen ben ik bij Schattige Babykleertjes terecht gekomen. Zij hebben super veel leuke kleding. Samenstellen van een outfit en bestellen gaat heel eenvoudig. Levering is de volgende dag. Ik ben fan!

Ruime keus voor scherpe prijs

Veel keus voor gemiddeld een goedkopere prijs dan andere aanbieders. De zomersale is bijvoorbeeld met hogere korting dan bij andere webshops. Verbeterpunt: gebruiksgemak van de website. Daar kunnen echt nog stappen in worden gemaakt. Het schrijven van deze review gaat bijvoorbeeld ook moeizaam vanaf mobiel.

Niks

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Duidelijke website, bestel voor het eerst dus ik weet niet hoe de verzending gaat, dus nog even afwachten.

Nog niet bekend. Maar ziet er allemaal goed en duidelijk uit.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Leuke kleding

• Nazorg & Garantie

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.