Super goed!

We hadden het pakket de volgende dag al ontvangen. We hadden helaas ook een paar producten die retour moesten. Dat hadden we de zelfde dag gedaan en de volgende dag al een mail met dat het ontvangen en verwerkt was!

Snelle levering én snelle retourverwerking

De kleding werd razendsnel geleverd, helaas waren sommige items toch niet goed voor mijn dochter, dus moesten retour. Ook dit ging heel gemakkelijk en snel.

Fijne website, snelle bezorging

Top!!

Nieuwste mode, fijne klantenservice

Mooie kleding. Veel keuze. Goede service. Wel jammer dat je vanaf 250 euro niet meer met afterpay kan betalen. Retouren zijn snel verwerkt. Dat is top.

Snelle levering, mooi verpakt. Top

Supersnelle levering en ruime keuze

Overzichtelijke website met ruime kledingkeuze. Kwalitatief goede merken!

Makkelijke overzichtelijke site en super snelle levering!

Goede kwaliteit en snelle levering naar België, dank je ❤️

Leuke collectie, snelle levering

Altijd leuke (jongens) collectie. En de levering is altijd super snel!

Snelle levering, retouren zijn snel verwerkt. Groot aanbod qua merken.

Schattige hippe merken!

Heel leuke merken, hippe collecties, snelle en correcte levering!

Leuke kleding. Service uitstekend

Mooie kleren, snelle verzending en goede service!

Een mooie en makkelijke website, leuke kleren, mooie merken en als er iets is goede service! Erg tevreden!

Supersnelle levering

Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling. Alles ziet eruit zoals het op de website vermeld stond en dat binnen de 24u in huis! Dankjewel!

Mooie babykleding tegen scherpe prijs

Prima service en zeer snelle bezorging.

mooie kleding, mooie prijs

Ik had flink wat kleding voor mn kinderen besteld. en alles was deze keer goed. daar was ik blij mee! Jullie waarschijnlijk ook:-) wel een nadeel aan de website dat je bij de grotere maten niet op 1 maat kan zoeken. maakt het wat lastiger. verder prima

Snelle leveringen en retouren.

Bestellen werkt prettig en vlot op de site. De kleding komt in een gepaste doos snel binnen en ook de retouren zijn snel verwerkt.

Prettig online winkelen

Ruime keus aan kleding met verschillende leuke merken! Geregeld sale. Het enigste nadeel is dat als je tijdens het shoppen even een pauze neemt, je winkelmandje weer leeg is.

Goed Netjes Snel en perfect Geleverd

De kleertjes zijn er altijd snel. Zitten netjes verpakt en als er een keer iets is, wordt hier altijd een nette oplossing voor bedacht. Al jaren een tevreden klant:)

Mooie kwaliteit en goede service!

Snelle levering en goede communicatie. En het belangrijkste: leuke kleding.

Snelle levering, veel keuze

De keuze voor jongenskleding (dreumes) is zeer ruim. Ook keuze uit kleding zonder schreeuwerige teksten en afbeeldingen op de kleding. Erg fijn! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Geweldige kleding

Heerlijke kleding voor mijn baby en super schattig maar megaaaa stoer!

Heel fijne webshop!

Fijne ervaring! Alles werd ook enorm snel geleverd.

Super leuke kleertjes besteld voor me dochtertje in een woord top service echt een aanrader !!

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,-. • Gratis achteraf betalen. • Gratis retour v.a. 100,- behoud. • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. * Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden.