Mooi aanbod in merken voor een goede prijs

X

Geweldig!

Vaak leuke aanbiedingen en een top service!

Veel keuze maar retourneren kost geld

Veel leuke kleding maar als het niet past kost retourneren geld en dat vind ik jammer

eerste goede ervaring

Schattige babykleertjes heeft een heel groot assortiment tegen scherpe prijzen. Ik heb een heel leuk setje (broekje en truitje) besteld met een bijpassende hoofdstrik en sokjes. Het werd vlot geleverd. Het bedrag voor gratis verzending vind ik wel hoog, maar het loont de moeite vanwege de korting op de kleertjes. Heb ik weer babykleertjes nodig, zal ik zeker bij Schattige babykleertjes bestellen.

Voorraad klopt niet.

Leuke kleding voor kinderen, jammer dat de voorraad niet klopt en pas na de bestelling en betaling op de hoogte worden gesteld dat het artikel niet op voorraad is.

leuke collectie en prima prijzen

leuke merken en een grote keuze; snelle levering

Fijne webshop en snelle levering

Webshop is duidelijk en makkelijk te gebruiken. Producten worden ook snel geleverd wat heel fijn is.

Favoriete merk site

Bestel hier graag mooie aanbiedingen en meestal de groedkoopste alleen jammer had 2 sjaals besteld waarvan 1 in de verpakking zat en 1 uit de verpakking. Dus waarschijnlijk een retour geweest. Maar normaal gesproken hier geen last van gehad daarom 4 sterren en de levering duurt altijd wat langer

Prijs kwaliteit super

Snelle levering en goede prijs voor kwalitatief goede kleren.

Hele fijne webshop !

Erg veel keuze binnen leuke bekende merken!

Zeer tevreden!

Snelle levering, top kwaliteit, en afgeprijsde artikelen aan goede prijs gekocht, altijd alles gehouden dus geen retour gedaan.

Goed, maar er is nog ruimte voor verbetering

Achteraf terugsturen vanuit België is veel te duur. Bestel enkel de kledij waarbij ik zeker weet dat ze zullen passen.

Fijne en snelle service

Fijne en overzichtelijke online shop ervaring en super snel geleverd!

Makkelijke website/shop en snel geleverd!

Makkelijke website/shop en snel geleverd!

Erg leuk assortiment en snel bezorgd.

Groot en leuk assortiment in verschillende maten. De snelle bezorging is helemaal ideaal. Het retourneren (op eigen kosten en niet van verschillende bestellingen bij elkaar in) is het enige kleine minpuntje.

Makkelijk super snel

Schatyige babykleertjes is een goeue website op kinderkleren tekopen. Genoeg keus. Mooi matriaal en vaak aanbiedingen. De keuze is dus reuze en levering super snel. Dus voor een onverwavhts presentje is het zo geleverf

Altijd tevreden

Leuke kleding voor een leuke prijs en snel in huis

Ik vind hier altijd leuke dingen voor mijn zoon, het is gunstig geprijsd en zelfs op de wadden is het snel in huis

Mooie kleding voor een goede prijs

Fijne webwinkel met veel keuze. Kwalitatief goede kleding voor een goede prijs. Je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail en supersnel geleverd. Altijd weer tevreden!

Super leuke kleertjes voor weinig geld!

Ik zie altijd wel leuke dingen op de site. En het kost ook nog eens weinig. Wat ik wel jammer vindt zijn de verzendkosten en dat je pas mag bestellen vanaf 20euro. Als dat niet zo was had ik vaker sneller besteld.

Mooie kleding, goede prijzen

Ik ben ontzettend blij met de kleding. Wist al dat ik dit setje graag wilde hebben en bleek toen ook nog korting te hebben, TOP!! Ook fijn dat je kunt zien welke broekjes bijvoorbeeld matchen met het truitje wat je kiest. De verzending was helaas een dagje te laat, maar dat lag waarschijnlijk meer aan PostNL.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Nette zaak en de kleertjes zijn snel geleverd, wij zijn er blij mee.

Veel keuze, snelle levering!

Veel keuze en snelle levering. Leuk om ook combi setjes kleding onderaan de pagina te zien.

Mooie kwaliteit voor een nette prijs

Grote keuze, als cadeau gegeven. Heel blije gezichten!

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,-. • Gratis achteraf betalen. • Gratis retour v.a. 100,- behoud. • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. * Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden.