Zeer fijn!

Kleding kwam snel aan, goed ingepakt en precies zoals op de website foto’s en omschrijven. Kortom, ik bestel hier snel weer! Vind dat ze ook een ruim assortiment hebben met erg mooie kleding/accecoires voor kinderen.

Snelle verzending. Mooie kleertjes

Snelle verzending Mooie kleertjes

Snelle service en leuke kleding

Jammer dat de verpakking kapot was

Ik had baby kleertjes besteld, de verpakking leek al heel oud. Het plastic waar de kleertjes inzatten was aan het schiften leek het wel. Zou leuk geweest zijn als dit ook perfect was geweest.ik heb dit gekocht als cadeautje. Overigens de kleertjes zijn super

Leuke kleertjes tegen scherpe prijzen

Altijd goede levering.

Aangenaam

Vandaag besteld volgende dag mijn kind aangedaan. Ik was eigenlijk beetje verbaasd dat het echt de volgende dag al in huis was. Leuke warme pakje. Is lekker dik gevoerd. Een echte aanrader.

Echt mooie kleertjes

Goede en snelle levering

Erg goed

Leuke kleding snel geleverd

Prima winkel

Leuke kleren voor een normale prijs. Als ik een nadeel zou moeten noemen zijn dat de kosten voor het retour sturen.

Snelle levering en mooie producten

Prima, geen opmerkingen

Bestelproces duidelijk. Bestelling correct afgeleverd.

Mooie kleding met super snelle levering

Fijne snelle levering. Alles is nieuwverpakking.

Handige website, groot aanbod

Ook retour sturen werkt prima.

Leuk aanbod voor scherpe prijzen

Snelle levering, mooie merken, leuk aanbod maar jammer dat er bij relatief hoog aankoop bedrag nog steeds verzendkosten worden gerekend.

Fijne service

Ik bestelde iets laat in de avond en werd de volgende dag al blij bedankt door de ontvanger van het artikel. Goede sevice.

Heel erg fijn!

Snelle service, goede kwaliteit, kleding altijd netjes verpakt en retourneren ook nooit problemen mee ervaren. Klantenservice is ook top!

Snelle service!

Snelle afhandeling na bestelling, maar ook retouren

Prima, snelle levering, keurig verzorgd.

Het jasje voor mijn kleinzoon was precies wat ik verwachtte. Mooi van kleur, goede kwaliteit. Helaas was het te klein en moest ik het retourneren.

Snelle levering, ruim aanbod en goede kwaliteit

Veel korting en snelle verzending

Ontzettend snelle verzending van mijn bestelling. De dag na de bestelling al het pakketje in huis. De kleertjes zijn netjes per stuk verpakt.

Hele fijne webwinkel

Ik was op zoek naar een nieuwe winterjas voor mijn zoontje. Bij schattige babykleertjes vond ik hem met een leuke korting. 's avonds besteld en de volgende dag al in huis! Ik geeft deze winkel een dikke pluim!

Prachtige kleding

Mooie kleding, veel keus, snelle verzending

Super snel verzonden en leuk aanbod

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,-. • Gratis achteraf betalen. • Gratis retour v.a. 100,- behoud. • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. * Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden.