• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Snellere levering dan verwacht. Leuke kleertjes voor een goede prijs.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooi goed produkt en snel gelevert

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie.

Bij retour geld terug in plaats van tegoedcode.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Mijn favoriete webshop als ik kleding voor mijn kinderen ga bestellen. Altijd snel antwoord op mijn mails en prima service! Echt top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Permanente gratis levering bij een order boven de 60 euro. Geen extra kosten voor betaling met Paypal.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke collectie en je bestelling wordt snel geleverd.

Het mag wat klantvriendelijker. Ik had na het retourneren een tegoedcode ontvangen (waarvan ik trouwens vind dat je ook voor terugbetaling moet kunnen kiezen). Vervolgens een nieuwe bestelling geplaatst, maar je moet dat ineens het GEHELE bedrag van het tegoed besteden! Dat lukt natuurlijk niet altijd en dat WIL je ook niet altijd. Het is ook nog eens mijn geld waar het over gaat, dus ik wil zelf beslissen wanneer en hoeveel ik daarvan uitgeef. Ik begrijp het bedrijf wel (zo ben je verplicht weer bij hen te kopen), maar ik koop nu juist NIET meer bij hen omdat ik bij een andere webshop wel gewoon m'n geld teruggestort krijg als ik iets retourneer. Het bedrijf reageerde met: je kunt wel je geld teruggestort krijgen, maar dan moet zijn de kosten voor het retourneren voor eigen rekening....Dit bedrijf kan nog veel leren van andere bedrijven qua klantvriendelijke werkwijze anno 2017. Het bedrijf denkt (zichtbaar) teveel aan de eigen belangen (namelijk opnieuw bij hen kopen) ipv aan hoe de consument anno 2017 online wil shoppen. Gelukkig zijn er genoeg andere webshops waarbij dit veel beter is geregeld!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Geweldige collectie en snelle levering !

Knuffels mogen wel mooi ingepakt worden .....kleine verbetering !

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooie kwaliteit kleding. Vaak nieuwe collectie.

Zou het niet weten zo

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Snelle bezorging. En zeer tevreden over mijn bestelling!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

heel mooie artikels dat jullie hebben de maten zijn correct ; snelle bediening, en super mooie babykleding , e, op tijd geleverd ,hartelijk dank hiervoor, ik heb deze site doorgegeven aan mijn vrienden en hebben ook al veel artikelen gekocht,

geen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Veel leuke kleertjes. Fijne merken te krijgen. Duidelijke site

Retour etiket moet ik printen, heb geen printer. Weinig shawls en mutsen. Heb een setje van shawl en muts (het enige setje) besteld via de babykleertjes, maar de maat is absoluut niet voor baby's. Zou bij de kinderkleertjes moeten staan

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

- Rustige, overzichtelijke site - Groot assortiment - Goede merken met topkwaliteit - Advies/inspiratie voor klerencombinaties opdoen via het Lookbook - Goede service/snelle levering - Snelle en vriendelijke communicatie

De navigatie op de site kan hier en daar wat simpeler/in minder klikken. Nadat je een nieuwe categorie hebt aangeklikt moet je de filters weer opnieuw instellen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super leuke kleertjes, snelle bezorging. Ga zo door!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Super schattige kleren, goede kwaliteit en mega snelle levering.

Rollepaal 4

7701 BS Dedemsvaart

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment • Snelle verzending* • Meer dan 50 hippe merken • Maten 44 t/m 176 • Sparen voor korting • Inspiratie en gemak • Gratis zending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen • Gratis retour v.a. 100,- behoud** • Top service • Hoge klantwaardering *Orders op werkdagen vóór 21:30 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.