Super fijne kleertjes voor onze kleine man ! Mooie prijs-kwaliteitverhouding Snelle levering Heel tevreden hier !

Goede snelle levering

Goed. Artikel is zoals verwacht, levering is snel dus een goede ervaring

Goeie service, snelle levering Alleen klantenkringen mogen iets duidelijker vermeld staan.

Ruime keuze, super snelle levering

Hele ruime keuze van mooie kleertjes. Super snelle levering, goed verpakt!

Duidelijke website en super snelle levering !

Mooie kleren

Zoals verwacht

Erg goed

Kleding goed ontvangen en past erg goed

Top service!

Mooie, leuke, moderne kleertjes van hippe merken! Goede en snelle service!

Gewoon goed

Overzichtelijke website en de kleertjes worden snel geleverd. Zal hier zeker weer eens bestellen voor onze kleine!

Leuk assortiment en snelle levering

Leuke kleding, leuke kortingen en snelle levering!

Teleurstellend

Moest bijna gehele bestelling terug sturen omdat de maten niet passend waren. Retour zenden was wel duidelijk en de levering snel dus dat was fijn.

Snelle levering Leuke kleding Genoeg keuze

Goed verlopen

Alles is goed verlopen. Netjes verpakt snel verzonden. Niets op aan te merken.

Prachtige collecties, regelmatig aan leuke kortingen, wat een fashionable mama van 3 zeker kan appreciëren. En een snelle levering!

Alles kids!

Grote collectie, fijne kortingen en snelle levering!

Heel fijne webwinkel

De site is overzichtelijk en levering is snel. Ik shop graag bij Schattige babykleertjes.

Super snel en leuke merken

Leuke merken

Lekker makkelijk

Bestellen gaat lekker vlot en makkelijk!

Zeer snelle levering

Snelle levering van goede kwaliteit producten

Prachtige site, met prima verzending

Zeer duidelijke site, waarbij je een "verlanglijstje" kunt maken, maar waar ook leuke combinaties worden weer gegeven bij b.v. een bepaald shirt of een bepaalde broek. Qua verzending is het helemaal top!

Top website voor kinderkledij

Al lang vaste klant en steeds hele mooie collecties en kortingen. Verzending gaat steeds heel snel. Wij blijven bestellen

Supersnel in huis!

2 mooie spijkerbroeken en een trui voor een prima prijs! Om 10 uur ‘s avonds besteld, volgende ochtend in huis.

Snel en correct

Al meermaals besteld. Prachtige kleren en steeds snelle levering. Niets op aan te merken.

Very cute clothes

There is a large assortment. Very nice and cute clothes. I just wish I wouldn't get so many emails after a purchase.

Veel keuze in artikelen en beschikbare maten. Leuke kortingen en snel geleverd.

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,-. • Gratis achteraf betalen. • Gratis retour v.a. 100,- behoud. • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. * Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden.