Pluspunten

Leuke persoonlijke tekst op de pakbon!

Het zou handiger zijn als de artikelen iets langer in het winkelmandje blijven. Ik was aan het shoppen en ondertussen een serie aan het kijken. Wilde in de pauze weer doorgaan maar was alles wat al in mijn mandje lag kwijt.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Leuke betaalbare prijzen en goede kwaliteit.snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Prima bestellen bij deze website. Leuke items, zeer snel geleverd volgens afspraak.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle behandeling en levering van bestelling. Heel tevreden. Heel veel mooie artikelen.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

- snelle service - keuze in jongens schoenen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Leuk verpakt . Snelle levering!

Geen opmerkingen. Tevreden

• Snelheid/Levertijd

Paste niet door de brievenbus, gelukkig was ik thuis dus geen punt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering nietjes verpakt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Hun smaak is mijn smaak. Ga heel vaak langs zelfs als ik niks nodig heb, er is altijd iets leuks ook is het een maat wat ik eerst na jaren aan mijn kind geven kan. De beste sales (men is meestal gewend dat in sales alleen spullen zitten die geen kip ooit zou willen, maar omdat zij sws alleen mooie kleding verkopen is de sale ook een geweldig plekje)

Bij retouropties zou wel vermeld moeten worden dat zij bepalen of de spullen die je terug wilt sturen door de brievenbus passen of niet. Heb gratis retour (tegoedbon terug) genomen en achteraf bleek dat zij alleen het label voor brievenbus voor mij wilden geven en zeiden dat het moet passen. Nou, ik heb geen vacuumzakjes thuis, ben geen Harry Potter en nu weet ik dat ik die optie nooit moet nemen. Het tweede punt heeft eigenlijk niks met het bedrijf zelf te maken, gewoon een opmerking voor anderen - ben een groot fan van Dirkje, maar die zijn hun echte prijs vaak echt niet waard en ik koop allen van sale nu. Sokken en truien vaak vol met pluisjes al na paar keer dragen of sommige stoffen van kwaliteit dat je niet eens van een bekend bedrijf (met geel en blauw) gewend bent - broeken lopen heel snel uit ezv

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Overzichtelijke webshop en keurige levering!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mijn zoontje was erg blij met zijn kleding maar nog blijer werd hij van de lolly en de ballon. Een klein gebaar maar zo waardevol!! een dikke duim voor jullie.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Jasje zag er in het echt uit, zoals het op de site er ook uit zag. Absoluut een schattig en stoer jasje!

Nee.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Duidelijke communicatie,levering snel en netjes verzorgd.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Snelle levering Zeer goed geholpen nadat ik een manco aantrof in het shirtje, heel fijn!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle reactie op gestelde vragen via de mail.

De link om te betalen werkte niet hierdoor liep alles war vertraging op. Tevens kan ik het product niet ruilen. Blijkbaar staat dat wel ergens beschreven maar niet dusdanig duidelijk dat het me opgevallen is. Het retourneren is ook niet kosteloos tenzij je het bedrag wederom bij jullie besteedt. Dat is jammer. Ik zal niet snel opnieuw bestellen via deze site.

Rollepaal 4

7701 BS Dedemsvaart

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment • Snelle verzending* • Meer dan 50 hippe merken • Maten 44 t/m 176 • Sparen voor korting • Inspiratie en gemak • Gratis zending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen • Gratis retour v.a. 100,- behoud** • Top service • Hoge klantwaardering *Orders op werkdagen vóór 21:30 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.