Zeer goede en snelle service

Tijdig leuke kortingen, snelle verzending, leuke merken

Heel erg goed

Snelle levering, goede service, mooie kleertjes, vaak kortings acties.

feestelijk

De pasvorm is goed en mijn dochter geeft aan dat het lekker zit.

Super goed

Besteld toen we op vakantie waren, op een afhaalpunt laten komen. Dag erna lag het al klaar. Netjes verpakt en leuke jas!

Goede ervaring

Product is zials het eruit ziet en service is goed

Mooie kleding, precies zoals afgebeeld.

De kleding is precies zoals afgebeeld. Like Flo valt kleiner uit, maar dat wisten wij gelukkig van te voren.

Makkelijk besteld en snelle levering

Op zoek naar een winterjas voor mijn zoon, al snel een gevonden voor een leuke prijs. Het bestellen ging makkelijk en na 1 werkdag al geleverd

Had per ongeluk verkeerde bezorg datum gekozen. Werd na mailcontact direct keurig opgelost! Had de bestelling nog op tijd binnen!

geweldige collectie snel in huis

Was op zoek naar babykleertjes voor mijn kleindochter die in Australië woont. Daar is het nu voorjaar zomer, precies andersom als hier. Ze waren in augustus hier en vonden kleding hier zo leuk. Of ik nog iets kon scoren voor kleindochter van 7mnd. voor hun aankomende zomer. Niet in de winkel dus, na een blik op internet kwam ik bij jullie terecht. Zo blij mee!!

Fijne online winkel

Duidelijke online winkel met snelle verzending en service

Jas besteld en de volgende dag al binnen! Daarnaast stuk of 4 mails ontvangen betreft de status.

Altijd top!

Ik heb nu al enkele malen besteld, altijd de dag nadien in huis zoals beloofd, de mooiste kleding, nooit een foute bestelling. Heel blij met jullie prachtige aanbad en jullie excellente service. Mijn zoontje en mijn dochtertje lopen er altijd super mooi bij.

Fijne webshop, leuke kleren, snel verzonden

Leuke kleding, in de sale voor fijne prijsjes.

Prachtige kleding voor onze dochter

Slechte bezorging via PostNL

Kreeg 2 keer aangegeven dat ik het pakket op kon halen bij het Postophaalpunt. Twee keer er voor niets heen. Het is er niet. Gebeld waar het wel is, weet men niet. Bijzonder, want Track en Trace??

Super tevreden

Goede service, snelle levering en veel keuze!

Zeer tevreden!

Goede prijs en snelle levering

Er zijn slechts 2 minpuntjes. Gratis verzending is pas vanaf €60 en de vele e-mails na een bestelling.

Supersnelle levering

Mijn bestelling werd, zoals aangekondigd, supersnel de volgende dag geleverd. Ik zou zeker opnieuw bestellen in deze webshop.

leuke modellen kleding en goede kwaliteit

Goede en leuke merkkleding voor baby vriendin kunnen aanschaffen. Snel geleverd. Wel helaas pas gratis verzonden bij bedrag boven de 60 euro en gratis retour zenden boven de 75 euro.

Mooie collectie en snel geleverd !

Heel blij dat ik deze site ontdekt heb, al mijn favoriete merken op 1 site. Snelle levering en fijne communicatie.

Super site!

Leuke kleding met goede kwaliteit. Ook bestellingen worden zorgvuldig ingepakt en snel+goed geleverd.

In 1 woord TOP!

Een hele fijne kinderkleding webshop waar ik alles makkelijk op kan vinden! Altijd super tevreden met mijn bestellingen en super snelle verzending!

Doet wat het beloofd

Levering op tijd zoals beloofd. Steeds goede service

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,-. • Gratis achteraf betalen. • Gratis retour v.a. 100,- behoud. • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. * Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden.