Is goed

Schattige babykleertjes levert snel!

Fijne webshop!

Een fijne webshop met heel veel keus! Alleen vind ik het jammer dat jullie ook geen gratis retournering doen. Jullie retourneringskosten vind ik best prijzig en via een andere pakketdienst kan het veel goedkoper.

Absolute aanrader!

Overzichtelijke website, goede selectiemogelijkheden en grote collectie van leuke en stoere jongenskleding

Snelle levering, mooie artikelen!

Prima bedrijf om bij te bestellen!

Top ervaring

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Hele fijne webshop. Goede prijs kwaliteit verhouding Snelle levering Veel keuze

Hat alles gut geklappt, leider dauerte es einmal länger mit dem zustellen aber sonst top.

Goede snelle service

Na je bestelling heb je altijd vrij snel je bestelling netjes binnen. Het punten systeem waar je korting mee kan sparen is ook top. Het scheelt toch.

Oke

De kleren zien er leuk uit. Alleen de truien kruipen telkens omhoog. Na 1 x wassen zagen ze er ook minder goed uit. Erg jammer want het zijn geen goedkope kledingst5

Leuke kleding

Goede kwaliteit

Netjes verpakt snel bezorgd

Goede prijs-kwaliteit en super snel geleverd

Ik ben blij met mijn aankoop. De kleren die ik besteld had waren er snel en netjes verpakt. En waren leuk! Wel iets anders dan ik verwacht had, ik vond de foto’s en omschrijving op de site niet heel duidelijk.

Snelle levering, mooie merken

Snel geleverd, mooie merken. Gemakkelijk retourzenden.

In de avond laat nog iets besteld en was zeer verast dat het de volgende dag al geleverd werd!

Fijne site. Goede service

Al vaker besteld. Altijd naar tevredenheid. 1 keer verkeerde levering gehad. Maar erg snel en netjes afgehandeld.

Top kleding! Leuke acties en snel bezorgd!

Hele fijne service, snel in huis. Goede acties. Echt heel blij mee!

Super snelle levering en netjes op de hoogte gehouden. Fijn dat alles online is geregeld. Van betaling overzicht, pakbon tot levering updates. Artikel was zoals omschreven.

Goede service.

Goede service. Levering is altijd snel binnen

Snelle verzending

Super veel keuze!

Super veel keuze in merken en kledij! Altijd een eerlijke prijs en veel acties, alsook mega snelle levering

Snel en goed

Supersnelle service en goede prijs/kwaliteit

Supersnelle service en goede prijs/kwaliteit

Super website en een hele snelle bezorg service.

Mijn ervaring is dat schattige babykleertjes altijd de volgende dag levert. De website werkt snel en gemakkelijk. Mooie setjes bij elkaar weergegeven.

Leuk kleding en snelle levering

Ontzettend leuke kleren, te leuk eigenlijk. En super fijne en snelle levering.

Super mooie kleertjes en mega snelle levering

Savonds besteld en de volgende dag in huis!

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.