Slechte bezorging via PostNL

Kreeg 2 keer aangegeven dat ik het pakket op kon halen bij het Postophaalpunt. Twee keer er voor niets heen. Het is er niet. Gebeld waar het wel is, weet men niet. Bijzonder, want Track en Trace??

Super tevreden

Goede service, snelle levering en veel keuze!

Zeer tevreden!

Goede prijs en snelle levering

Er zijn slechts 2 minpuntjes. Gratis verzending is pas vanaf €60 en de vele e-mails na een bestelling.

Supersnelle levering

Mijn bestelling werd, zoals aangekondigd, supersnel de volgende dag geleverd. Ik zou zeker opnieuw bestellen in deze webshop.

leuke modellen kleding en goede kwaliteit

Goede en leuke merkkleding voor baby vriendin kunnen aanschaffen. Snel geleverd. Wel helaas pas gratis verzonden bij bedrag boven de 60 euro en gratis retour zenden boven de 75 euro.

Mooie collectie en snel geleverd !

Heel blij dat ik deze site ontdekt heb, al mijn favoriete merken op 1 site. Snelle levering en fijne communicatie.

Super site!

Leuke kleding met goede kwaliteit. Ook bestellingen worden zorgvuldig ingepakt en snel+goed geleverd.

In 1 woord TOP!

Een hele fijne kinderkleding webshop waar ik alles makkelijk op kan vinden! Altijd super tevreden met mijn bestellingen en super snelle verzending!

Doet wat het beloofd

Levering op tijd zoals beloofd. Steeds goede service

Snelle levering precies zoals afgebeeld/omschreven

Zeer tevreden. Fijne webshop met snelle service

betrouwbaar, overzichtelijk betaal menu, goede en snelle service

moet de kleertjes nog wassen om te beoordelen of de kwaliteit goed is.

Geweldige kleding met een goede service!

Fijne webshop met de allerleukste merken. Veel maten beschikbaar en goede kwaliteit. Erg tevreden over de snelle levering.

Altijd een mega snelle levering. Leuke acties en alle merken op een rij. Voor mij de nummer 1 website voor de leukste babykleertjes!

Top merken op één Plaats

Snelle verzending en mooie kleertjes

Leuke webshop en snel geleverd

Snelle levering, groot aanbod

Fijne site om te winkelen.

Super mooie kleding en snelle levering!

Super mooie kleding in een ruim assortiment. Snelle levering!

mooie kwalitatieve producten

duidelijke website met veel mogelijkheden, snelle afhandeling

Helemaal in orde

Kleding kwam overeen met beschrijving. Snelle service

Hele leuke website en fijn om door te scrollen. Alle leuke outfits die bij elkaar passen op dezelfde pagina. Ik bestel hier heel graag

Goede service en kwaliteit

Goede service snelle levering

Fijne webwinkel met eerlijk prijs

Snelle levering, product zoals omschreven. De naam is alleen niet helemaal kloppend bij wat jullie allemaal verkopen. Nu denken mensen misschien dat jullie alleen babykleertjes hebben.

Rollepaal 4

7701 BS Dedemsvaart

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment • Snelle verzending* • Meer dan 50 hippe merken • Maten 44 t/m 176 • Sparen voor korting • Inspiratie en gemak • Gratis zending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen • Gratis retour v.a. 100,- behoud** • Top service • Hoge klantwaardering *Orders op werkdagen vóór 21:30 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.