Ruim aanbod, levering keurig op tijd

Mooie collectie voor de wat oudere kinderen. Goede kwaliteit. Verzending op tijd

Fijnste online winkel voor kinderkleding

Ik bestel hier graag. Goede prijzen en je hoeft niet voor honderden euro's te bestellen voordat de verzendkosten gratis zijn.

Goede service en mooie kleding! Mooie set van Noway Monday besteld en die was erg snel binnen! Zeer tevreden hier! Goede site!

Leuke kleding, voor zowel jongens en meisjes!

Sommige merken zijn erg duur, dus wacht ik op de uitverkoop! Altijd mooi meegenomen! Super site, duidelijk en goede filter-functie. Voor ieders smaak is er wel wat te vinden. Stoer, schattige maar vooral goede kwaliteit kleding, die nergens te koop is in Frankrijk!

Goeie kwaliteit en snelle levering

Heel goed, niets op aan te merken

Vlot, Correct, punctueel

Mooie kinderkleding mijn dochtertje staat er geweldig mee wij zijn vooral fan van het merkje Babyface.

Snelle goed levering

Snel en netjes

Goede service en snel in huis

Perfect!

Goede service!

Uitstekend!

Altijd leuke kleren en meestal is het goede kwaliteit. Als iets niet goed is staan ze ook vagelijk voor je klaar! Echt super!

Altijd tevreden van de vlotte leveringen en leuke collectie

Vlotte verzending

Altijd super tevreden!

Snelle levering, mooie kwaliteit van de kleding. Goede uitleg bij de kledingstukken. Al met al altijd tevreden over schattige babykleertjes.

Correcte en snelle levering

Levering was zoals aangegeven

Leuke kleertjes, snel bezorgd!

Ik heb flink kunnen shoppen in de sale voor onze kleine meid, hiermee veel leuke kleertjes gekocht voor een goede prijs.

Uiterst tevreden.

Levering altijd op schema geweest!

Goede service, klantvriendelijk

Snelle en correcte levering. Producten zoals getoond.

Leuke kleding en goede aanbiedingen

Ik bestel elk seizoen weer de kleding voor de kids.

Overzichtelijke webshop met leuke kortingen

Leuke kleding voor een leuke prijs. Niet alleen babykleding, ook voor oudere meiden/jongens. Enige minpuntje is dat je winkelmandje 's nachts geleegd wordt. Dus niet vergeten op dezelfde dag je bestelling af te ronden.

Fijne website met mooie kleding

Fijne website met mooie kleding. Zoeken vanaf maat 134 zou wel iets duidelijker mogen.

Vandaag besteld morgen in huis klopt niet

Afgelopen maandag kleertjes besteld en ik wacht na 5 dagen nog steeds op de kleertjes. Had ze expres hier besteld zodat ze op tijd binnen zouden zijn maar helaas. Verder hebben ze wel echt leuke kleertjes.

Mooie collectie met goede prijzen

Fijne, overzichtelijke webshop. Enige minpunt zijn de vele e-mails na een bestelling. Dat mogen er wel 1 of 2 minder zijn.

Hele leuke site!

Leuke site en goede afwikkeling. Kleertjes zijn snel binnen en de keuze is reuze.

Rollepaal 4

7701 BS Dedemsvaart

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment • Snelle verzending* • Meer dan 50 hippe merken • Maten 44 t/m 176 • Sparen voor korting • Inspiratie en gemak • Gratis zending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen • Gratis retour v.a. 100,- behoud** • Top service • Hoge klantwaardering *Orders op werkdagen vóór 21:30 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.