Snelle levering en mooie merken

Snelle verzending en levering, daarnaast goede kwaliteit kleding en retour verliep ook soepel.

Geweldig!

Vlotte levering, prachtige nieuwe collecties en mooie solden. Zeer tevreden over.

Super leuke collectie voor elk budget!

Altijd zeer tevreden als ik bij schattige babykleertjes bestel! Er is zo veel keuze dat er voor budget en elke stijl voldoende keuze is. Ook de service is top! Nog nooit een pakje te laat gehad en ook wanneer er een shirtje niet meer voorradig bleek te zijn, kreeg ik meteen een mailtje en de centjes terug op de rekening! Ik ben fan :)

Super leuk assortiment en snel / zorgvuldig geleverd

Assortiment kent veel keuze, zowel voor jongens als meisjes. Het wordt snel geleverd, goed verpakt en ook evt retourneren gaat eenvoudig

Makkelijk en snel bezorgd

Het bestellen van de kleding ging erg vlot en makkelijk. ‘S avonds besteld, volgende dag in huis. Top!

Veel variatie qua kleding en snelle verzending

Veel variatie qua kleding en snelle verzending

Leuke kleertjes

Leuke kleertjes, nakkelijk te bestellen. Maar de volgende dag in huis was niet gelukt helaas...

De mooiste kleertjes en super service!

Heel uitgebreid aanbod en snelle kevering

Leuke kleertjes en snel verzonden

Leuke kleertjes!

Leuke producten voor een lage prijs

Ik shop graag mijn merk kinderkleding bij Schattig en Stoer, omdat het betaalbaar is. Ze hebben leuke kleding te koop, genoeg keus. Snel verzonden. Ik koop merken waarvan ik weet hoe de kleertjes vallen of een maatje groter, daar groeien ze toch wel in. Dit, omdat de retourservice jouw als klant geld kost wanneer je maar een paar producten besteld. Bij mijn laatste bestelling was er een kledingstuk kapot. Ik heb deze netjes kunnen retourneren zonder kosten.

Top! Snel en betrouwbaar

Regelmatig bestel ik hier kleertjes voor onze beide kindjes. Altijd snel bezorgd, goed verpakt en de klantenservice is ook prima!

Volgens afspraak alles goed geleverd!

Volledig en goed verpakt ontvangen, top site!

Snelle, nette levering. Mooie kleertjes van goede kwaliteit.

Super service en snel verzonden

Erg leuke kleding, snelle en fijne service. Artikelen worden goed verpakt en snel verzonden

Laagste prijs is de sale periode en super snelle bezorging

Hoogste korting die ik heb kunnen vinden op topmerken. Gecombineerd met snel ontvangst, wat wil je nog meer! Erg tevreden dus.

Super snelle levering

Fijne en snelle levering

Wat een fijne site.. bestel er al jaren.. snel levering, leuke kortingen sparen en mooie acties.. hoop er nog veel gebruik van te kunnen maken!

Super webwinkel

Hele snelle verzending, makkelijke website en mooie kleding!

Snelle levering en leuke kleertjes

Binnen een week tijd 3 bestellingen gedaan super schattig kleertjes

Erg tevreden.

Erg tevreden over schattig en stoer. Fijn overzicht, met onder het product de bijbehorende collectie. Snelle levering. Zeker voor herhaling vatbaar.

Snelle levering en groot assortiment

Meerdere malen besteld en altijd de volgende dag netjes in huis. Veel keuze qua kleding en merken voor meisjes. Enige minpunt is het retourneren; de kosten en dat je niet meerdere bestellingen in één retour kan verwerken.

Top !

Super snelle levering en zoveel keuze

Heel snelle levering

Ben van België en heb altijd de dag nadien mijn bestelling al

Topper

Leuke kleertjes voor mijn tweeling, leuke acties en super snelle verzending

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.