Als mijn dochter weer richting een nieuw maatje gaat kijk ik eerst op schattigebabykleertjes veel aanbod op een website. Super snelle levering!

Super snelle levering!

Snelle levering en mooie kleding

Overzichtelijke site en snelle levering

Snelle levering, overzichtelijke site

Altijd snelle levering

Uitgebreid assortiment waardoor je altijd wel Iets vind wat je nodig hebt, en snelle Levering zelfs als je laat in de avond besteld

Leuke kleren voor een leuke prijs

Super leuke kleren voor een leuke prijs. Snel en netjes in huis! 1 klein puntje, ik mis iets van een omschrijving/maataanduiding bij de artikelen, in de manier van: valt groot/klein/normaal. Klanten de artikelen laten beoordelen kan ook een goed inzicht geven of iets groot/klein/normaal valt. Het was nu een beetje gokken welke maat

Goede kleding, voor een mooie prijs en snel in huis

Altijd tevreden, nette kleding en voor een mooie prijs!

Snelle levering en mooie artikelen

Goede service, snelle levering en heel veel keuze.

Snelle levering en goede kwaliteit kleding

Super snelle levering

Leuke kleertjes en super snel geleverd

Snelle levering, mooie kwaliteit

Retourservice niet klantvriendelijk!

Het retourproces met verplicht vooraf aanschaffen postNL label is niet handig. Geen digitaal label en daardoor erg omslachtig. Scannen bij pakketpunt ging daardoor niet goed en toen was het label geannuleerd. Terugsturen kon dus niet meer (of ik moest nogmaals retourkosten betalen). En geen reactie, laat staan oplossing vanuit de shop!

Prijs, kwaliteit en bezorging top

Mooie kleertjes van goede kwaliteit voor een klein prijsje. Snel bezorgd.

Nu twee keer besteld twee keer een top ervaring. Twee keer ‘s avonds laat besteld. De eerste keer volgende dag al ontvangen, Keer erop een dag later.

Snelle levering, mooie kwaliteit

Zeer snelle levering. Maatvoering is goed en super mooie kwaliteit.

Mooie kleertjes, snelle service

Duidelijke website. Gemakkelijk te bestellen. De verzending gaat snel en ook bij een retourzending wordt het vlot verwerkt. Ik ben blij.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit

Goede service.

Ga zo door

Gewoon goed!

Een 4,5 ster omdat het een super fijne website is. Een halve ster minder omdat soms mijn winkel mandje spontaan geleegd wordt en dan moet ik alles er weer opnieuw in zetten. Maar goed, snelle levering, scherpe prijzen op leuke kleertjes!

Snelle levering, ruim aanbod, jammer van de verzendkosten

Positief

Snelle levering, bestelling compleet en netjes geleverd

Super goede ervaringen

Ik bestel hier vaak en veel. En altijd is het snel en zijn de kledingstukken prachtig.

Mijn bestelling was snel geleverd en de kleertjes zijn geweldig! Enorm blij mee! :)

Top en correct

De kledij is steeds zoals op de website wordt getoond. De verzending loopt steeds vlot. Ik ben trouwe klant!

Retourneren

Ik vind het gewoon jammer dat je in deze tijd nog de verzenkosten voor eigen rekening hebt.

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.