Erg tevreden

Ruim en leuk assortiment en vaak leuke acties

Snelle levering en goede kwaliteit kleding

Overzichtelijke website, duidelijke communicatie en snelle levering. Alles ook netjes verpakt.

Snelle levering en goede service

Echte aanrader

Nooit meegemaakt 22.40 besteld en betaald en s ochtends 10 u afgeleverd Als dat geen super snelle service is perfect en goed verpakt

Super top!

Snelle levering, kleding in perfecte staat! Nieuw gewoon allemaal top!

Goeie snelle levering .

Prachtige collecties

top !

Veel keuze van alle merken.

Super service

Makkelijk bestellen en snel bezorgd

Groot assortiment en goede service

Ik kan altijd slagen bij deze winkel. Ik heb 2 dochtertjes van 1 en 4. Als je hebt besteld is het ook altijd snel binnen. Het retourneren gaat goed goed.

Goed voor een juiste prijs!

Goede service. Snelle levering. Mooie producten voor niet een te hoge prijs.

PERFECT

Goeie service snelle levering

Een super website die goed filtert overzichtelijk is en duidelijk Super snelle verzending. Bij meerdere webshops tegelijk besteld en jullie waren de enigste die de levertijd kon waarmaken en dat in de tijd van de sale.

Geweldig snelle service

Snelle bezorging, goede die met fijne korting

Prettig bedrijf

Mijn ervaringen zijn goed. Fijne website, ruime keuze en je wordt, als klant, gewaardeerd doordat je korting kan sparen. Retouren worden vlot verwerkt.

Mooie foto’s van de kleding, bestellen en betalen ging gemakkelijk.

Mooi aanbod van kinderkleding, en inderdaad vandaag besteld morgen in huis.

Geweldig!

Snelle levering.. super prijzen en kleding! Zo leuk.

Goed!

Mooie kleding en leuke merken. Jammer van jullie retour beleid anders had ik vaker dingen gekocht. Ook de minimale bestelwaarde van 20 euro wilde na een bestelling toch een broekje maat groter extra bestellen maar onder de 20 euro dus heb het nu laten gaan.

zeer goed

Snelle bezorging en producten duidelijke foto's op site

Leuke kleertjes, snelle verzending

Leuke kleertjes en snelle verzending maar baal ervan dat je bij evt retour zelf moet betalen. Dat zorgt ervoor dat ik niet zo gauw weer iets zal bestellen, maar het ergens anders zou zoeken

Snelle reactie, adequate afhandeling

Vriendelijk en snel geholpen.

Fantastische winkel!

Wanneer ik mijn mandje vol gegooid heb, en besteld krijg ik vaak met een uur al een bericht dat mijn order is verwerkt… Super snel, goed verpakt en vaak ook fantastische acties! Ik hou van deze webshop schattige baby kleertjes!

Ruim assortiment en snelle levering levering

Razendsnel geleverd ondanks de hoge sale. Het limiet bedrag voor gratislevering zou wel omlaag mogen en de hoogte van retourkosten zou verminderd mogen worden, dan zou ik er vaker bestellen.

Eerste bestelling Was een groot succes

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.