Fijne kleertjes en snelle levering

Uitgebreid aanbod, snelle levering en goede service.

Top! Snelle verzending en super leuke kleertjes

Fijn assortiment aan merken en kleding. Snelle verzending en vlugge retour verwerking

Zeer tevreden met de prijs/kwaliteitverhouding van de kleertjes.

Jammer dat de retourenvelop ontbreekt voor een eventuele retourzending. En jammer dat de kleertjes later werden geleverd dan werd toegezegd bij het doen van de bestelling.

Zit erg mooi!

Snel

Snelle en goede service

Snelle service, leuke kleertjes

Ben er erg blij mee. Vind alleen jammer dat je kleding voor minimaal 75euro moet aanhouden voor kostelose retour

Goede kwaliteit

Blijft mooi!

Netjes en snel geleverd

Een super leuke collectie

Helemaal tevreden!

Tevreden met de dienstverlening en natuurlijk de mooie kleding voor de kids

Altijd supersnelle levering!

Mooie producten, overzichtelijk aanbod op de site en vaak de volgende dag al in huis!

Snelle levering en de producten zijn zoals verwacht. Makkelijk retouren enig nadeel is wel dat je niet meerdere bestedingen in 1 retour kan sturen.

Heel fijn kunnen shoppen voor mijn nichtje ze moet nog wel wat groeien maar heb de maat ook op de groei gekocht maar levering was heel mooi optijd en de artikelen zijn ook heel netjes verpakt en de kleuren zijn net zo als op de fotos

Top service!

Goede kleren voor een goede prijs

Snelle levering goede kwaliteit

Goede ervaring

Leuke kleding, veel merken. Ik ga er zeker volgenden keer weet bestellen

Echt geweldig

Goede kwaliteit en je hebt het zo snel binnen.

Makkelijk te bestellen, volgende dag in huis

Snelle levering van kwalitatief goede kleding

Een zeer ruime keuze in kleding van bekende merken. De bestelling was snel binnen en het is stuk voor stuk kwaliteit. Heel blij mee.

Netjes

Snelle en nette levering

Goede en snelle service

Overzichtelijke website met keuze uit verschillende merken kinderkleding. Retour ging makkelijk.

GEWELDIG!

Hele leuke kleertjes en goede kwaliteit + hele snelle levering! Super tevreden!

Snelle levering en leuke aanbiedingen

Mooie kleding van goede kwaliteit

Ook altijd snel bezorgd

Altijd goed

Makkelijke site, heel veel keus, handige betaalmogelijkheden, snelle levering. Bij retourneren snelle afwikkelijg.

Top webwinkel

Goede webshop met prima service en prijs

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.