Snelle levering en leuke jurkjes

Makkelijk site en de snelle levering vind ik echt een plus punt

Fijne winkel

Altijd leuke dingen te vinden en vaak in de aanbieding.

Fijne site met mooie producten

snel, duidelijk, fijn, mooie kleding

Fijne webshop, heel veel e-mails

Het grootste minpunt vind ik de hoeveelheid e-mails die je ontvangt als je een bestelling hebt gedaan. Bevestig, factuur, verzending, , ontvangst door PostNL en verzending van PostNL. De bevestiging en factuur kunnen in een. En verzending ontvangen we al van PostNL. Dus er zouden twee e-mails minder verstuurd kunnen worden. Een ander minpunt is het minimum bedrag voor gratis verzending. Dit zou ik graag verlaagd willen hebben naar €30.

Makkelijk besteld! jammer dat achteraf betalen geen optie of een betaalde optie is.

Super leuke kleding en snelle levering!

super!

snelle service en mooie producten

enorm veel keuze in merken

veel keuze in kinderkleding in alle maten

Snelle levering en leuke prijsjes

Snelle levering!

Fijne winkel die snel levert. Ook een goed retourbeleid.

Alles in orde

Veel keuze kinderkledij

Super leuk aanbod

Heel veel keus in mooie kleertjes van goede kwaliteit.

Ik kan heerlijk rondneuzen op de site en heb uiteindelijk moeite met kiezen, omdat er te veel leuks op staat. Als ik een verbeterpunt mag normen, dan zou ik graag willen dat het winkelmandje gevuld blijft na een bezoek. Soms moet ik even stoppen met shoppen en als ik dan verder wil gaan, moet ik opnieuw alles opzoeken.

Top website

Fijne website met leuke kinderkleding

Snelle levering & mooie kleding!

Snelle verzending, en het retour proces verloopt soepel en snel. Aanrader!

Goeiebweb winkel met mooie kleding

Top web winkel met mooie kleding goeie sevice

Slechte service

Altijd tevreden geweest mooie kleding, koop je iets wat na 1x wassen heel slecht is, dan zijn ze niet thuis. Zeer slechte service en het was duidelijk slechte kwaliteit foto alles gestuurd hun reactie is dan echt waardeloos. Koop er nooit meer waardeloze service!!

Altijd goede kwaliteit kleding voor een mooie prijs en super snelle levering.

Mooie kwaliteit kleertjes

Mooie kleertjes, snelle levering

Altijd zeer tevreden. Het énige minpuntje, vanuit België moet er altijd betaald worden bij het terug sturen als de maat niet juist is. Dat is jammer.

Super leuke webwinkel voor mooie baby/kinderkleding

Altijd leuke en betaalbare kleding voor baby's en kinderen. Ook de kwaliteit is altijd oke. Snelle levering

Fijne website en super snelle levering

Mooie kleren voor een leuke prijs!

Wat een prachtige kleding en super snelle service ! Absoluut een aanrader

Fijne webshop, snelle levering

Genoeg keuze, en snelle levering

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.