Snelle service en mooie collectie

Al meerdere malen besteld en steeds tevreden, altijd correct en snelle levering!

Leuke baby kleding

Leuke site met mooie babykleding. Ruime keuze en Snelle levering.

Fijne webshop met goede service

Fijne webshop met goede service. Snelle verzending maar ook verwerking van retouren.

Snelle en goede levering

Veel keus in mooie baby- en kinderkleding. Heel snel geleverd en fijne service.

Snel en gekregen wat ik besteld had

Redelijk snelle verzending

Helaas kost retourneren €5,50. Belachelijk. Foto’s op de site zijn niet allemaal even duidelijk waardoor een deel van mijn bestelling tegen viel en moest retourneren.

Snelle verzending, prijs-kwaliteit top, goede service

Selle service

De aankoop online gaat vlot aan een scherpe prijs. Toch is het maar een korte reis, want je pakje is snel in huis.

Snelle levering,goede aanbiedingen

Leuke kleding, snelle levering en goede aanbiedingen.

Mooi

Mooie kleding

Veel keuze, vaak kortingen en snelle levering

Zie hierboven

Leuke kleertjes voor een leuke prijs. Ik had ze einde van de middag besteld en 2 dagen later waren ze binnen.

Goede kwaliteit en service

Slaag niet altijd maar wel vaakvoor m'n kleinkinderen Alles wat ik hier Koop wordt ook echt gedragen en kan de goedkeuring van de moeders krijgen.

Snel en goed

Prima, meerdere maten besteld om het thuis te vergelijken. Sommige dingen vielen erg groot of erg klein uit.

Alles top!

Snelle levering en leuke kleertjes

Mooie merkkleding tegen zeer voordelige prijzen

Goede snelle levering van een mooie collectie merkkleding, nergens goedkoper!

Leuke website met veel aanbod

Veel aanbod voor een leuke prijs!

Leuke kleertjes

Regelmatig bestel ik op deze site, flink aanbod aan kleertjes voor een leuke prijs.

Goede service en mooi aanbod

Ik heb een aantal kledingstukken besteld. Deze zijn net zoals op de foto en nog flink in de sale. Ik zal zeker nog eens hier klrding voor onze dochter kopen.

Jullie hebben een ruime collectie en mooie aanbiedingen. De bestelling word altijd op tijd geleverd. Heel af en toe word de verkeerde maat geleverd , dit is nog een aandachtspunt.

Zeer zeer leuk webshop voor baby/kinder kleding. Ik koop bijna alles op deze webshop zo handing vandaag besteld morgen in huis.

Leuke website, hippe kleertjes

Steeds hippe en stoere kleertjes, snelle en correcte levering.

Rollepaal 4

7701 BS Dedemsvaart

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 50 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.