Echt een topshop!

Alles wordt heel netjes en snel behandeld, waar andere shops moeilijk doen, zorgen zij voor een oplossing! Ontzettend behulpzaam en snelle reacties!!

Ruime keuze, snelle levering, betaalbare prijzen.

super leuke kleding

door jullie super leuke kleding en prijs verhouding, heeft mijn dochtertje altijd leuke kleertjes aan.

Prettige webshop

Veel keus, snelle verzending. Enige jammere is de flinke extra kosten als je kiest voor AfterPay.

Ruime keuze en goede service!

Een fijne ruime keuze voor mijn 2 heel verschillende meiden! En altijd goed geleverd.

Fijne ervaring

Kleertjes zijn snel geleverd. Enige nadeel vind ik soms hoeveel je moet bestellen om zonder verzendkosten te laten versturen. Dan kan het wel voorkomen dat ik ergens anders bestel. Verder breed, leuk assortiment.

Geweldige kleding en super snel geleverd

Ben vaak kieskeurig met kleertjes maar hier hadden ze precies wat ik en mijn partner leuk vonden voor onze kleine man. En het was ook nog eens de volgende dag geleverd.

Helle goede service

Fijne duidelijke website

Fijne website met veel leuke baby kleertjes! Je kunt hier uren winkelen zonder uitgekeken te raken. Wel slecht voor de portomonnee haha!

Goede service en goede kwaliteit aan kleding. Super tevreden en ga hier zeker vaker bestellen.

Snelle levering en alles naar wens!

De levering was heel snel. Alle kleertjes waren zoals op de website en passen goed.

Positief

Mooie producten, groot assortiment

Snelle service en makkelijk om te bestellen.

Snelle service en makkelijk om te bestellen. Kleding en zijn ook heel mooi.

Snelle levering, nooit geen problemen.

Fijne overzichtelijke site. Variërend qua prijs.

Mooie kleding, maat past goed, erg blij mee!

Snelle levering Maat is goed. Precies zoals op de foto's.

Heel leuk winkel

Schnel verzenden, mooi kleren.

Een leuke site met voor iedereen wat

Leuke acties, leuke merken, goede service, leuke kortingen

Leuke kleertjes & snelle verzending.

Superprijs superlevering!

Tot nu toe alles wat wij bestellen keurig verpakt en snel verzonden. Helemaal top

Snelle verzending en goede service

Bestelling werd snel verzonden.

Fijne site; vlotte afhandeling.

Ik bestel altijd graag via deze site; gemakkelijk bestellen, snel binnen en zo nodig ook weer gemakkelijk retourneren.

Fijn en overzichtelijke website

Snelle levering!

Heel erg goed

Snelle bezorging en goede kwaliteit kleding!

Snelle levering!

Leuke Website die ook nog eens heel snel de spullen opstuurt!

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.