Mooie kleding

Mooie kleding, mooie website. Ik vind het wel jammer dat er een enorme lijst met eisen bij het retourneren staat. Dat zou iets simpeler en goedkoper mogen.

Ruim aanbod

Veel keuze uit verschillende merken. Altijd wel iets leuks te vinden.

Mooie kleding met kwaliteit

Hele leuke kleding voor mooie prijzen

Ik bestel geregeld kleding voor m’n kleintje op deze website. Super leuke merken, mooie kortingacties. De moeite waard!

Goede snelle levering, fijne kleren

Mooie en goede kwaliteit kleding, goede betrouwbare service

Snelle levering, altijd in orde

Snelle levering, kleding altijd prima in orde. Fijne site om kleding op te zoeken.

Ik ben blij met deze bestelsite. Ik bestel en de volgende dag al op de deurmat. Ik heb 2 kleindochters en 1 kleinzoon. Heerlijk om daarom hier te bestellen. Betaalbaar voor goede kwaliteit.

Snelle levering en vriendelijke communicatie

Leuke kleding

Leuk site, veel keuze en snelle service

Mooie kleding

Snelle bezorging, mooie kleding

Fijne service!

Duidelijke site.

Leuke kleren en snelle levering

Leuke kleertjes besteld! Zien er uit zoals de foto! Levering ook snel wat erg fijn is!

Leuke kleertjes, leuke kortingen en snel verzonden

Ik vind het een fijne site om rond te snuffelen. Ze hebben diverse leuke merken en de verzending is snel. Ook retouren gaat makkelijk en snel.

Mooie kleertjes

Wel jammer dat ik toch heb moeten betalen voor mijn retourzending. Benieuwd wanneer ik mijn geld terug gestort krijg. Wel n leuke site!

Leuke kleertjes

Vond het een beetje omslachtig om het terug te sturen, er zaten geen retour papieren bij. Ik had toen gelezen dat het via DHL gratis terug gestuurd kon worden, maar bij DHL wisten ze nergens van en ze konden ook niks scannen. Ik ben toen weer gaan zoeken en toen kwam ik op jullie site uit en dat het via post.nl terug gestuurd morst worden. Hier ben ik ook nog 5,50 voor moet betalen. Het is toch makkelijker als er gewoon retour papieren bij zitten. Zou toch graag in weer kleertjes kopen wat die zijn super leuk.

Snel en goed kwaliteit

De kleurtjes hadden een goede kwaliteit en de levering was echt supersnel!

Top kleertjes

Leuke kleertjes en wordt snel bezorgd. Daarnaast wordt oude collectie tegen goede prijs verkocht.

Kleertjes supersnel binnen!

Prima website en snelle service.

Top winkel

Snelle verzending goede prijzen!

Fijne webshop!

Super leuke kleding voor zowel mijn baby als dochter van 8!

Ik had een jasje besteld helaas hebben ze de verkeerde opgestuurd maar binnen een dag de juiste maat binnen gekregen. Deze heb ik ook terug gestuurd en binnen 3 dagen retour goedgekeurd en geld terug ontvangen. Snelle en nette service dat vind ik al heel belangrijk. De andere kleertjes die goed waren zijn top!

Duidelijk en overzichtelijk

De site is duidelijk en overzichtelijk, verzending snel.

Leuke kleertjes en makkelijke site! Ideaal dat je de complete look eronder krijgt te zien

Supersnelle levering ook retourzendingen worden snel afgehandeld.

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.