Veel keus, makkelijk te filteren.

Wat fijn om gelijk te kunnen zien waar je een item mee kunt combineren. Veel keus en makkelijk te filteren.

Super leuke kleertjes met leuke kortingen

Heel veel leuke kleren en merken voor mijn dochters! Fijn punten spaarsysteem.

Uitstekend goed!

Zeer tevreden met mijn ervaringen bij Schattige Babykleertjes. Mooie uitgebreide webshop met enorm groot assortiment. De verzending is altijd de volgende dag oprijd geleverd en ook de retouren worden razend snel afgehandeld. Ik bestel hier altijd graag.

Steeds een snelle en goede service

Ik bestel enorm graag op deze site. Altijd een snelle en correcte levering. Nog nooit problemen gehad. Uitgebreid aanbod. Fijne website.

Ik heb 1 maat groter besteld omdat zwempakken best klein kunnen vallen. Staat super goed en mooi kwaliteit.

Snel in huis en super leuke kleding

Ik had mijn bestelling 1 dag later al in huis. Super tevreden!

Snelle service van mooie kinderkleding

De bestelling komt altijd snel binnen. De kwaliteit van de kleding is goed, voor mooie prijsjes.

Ruim assortiment en snelle levering!

Snelle levering veel keuze en lage verzendkosten

Topservice voor prachtige kleedjes

Makkelijk besteld, veel keuze en snel geleverd.

Heel tevreden van Dirkje & van Schattigebabykleertjes.nl: snelle levering, mooi verpakt, overzichtelijke website!

Simpel bestellen en super snel geleverd

Superfijne site en bezorging

Fijne site en snelle bezorging

Correcte levering, correcte voorwaarden.

Correcte levering, correcte voorwaarden.

Mooi aanbod kinderkleding

Veel merken, goede prijzen

Nette webshop Snel en netjes verzonden Met vragen staan ze je altijd netjes te woord

Overzichtelijke webshop

Shoppen bij Schattige Babykleertjes is heel makkelijk en overzichtelijk. Retourneren is ook goed geregeld. Ik shop hier altijd graag voor mijn kids!

Goede kwaliteit en snelle levering

Enorme keuze en snelle levering

Snelle levering mooie producten

Goede en snelle levering. Mooie producten

Super geleverd voor een super prijs!

Zeer goed!

Super service en keuze

Heeeeel veel keuze en leuke aanbiedingen.

Leuke site

Goede service en mooie kleding

De webshop winkelt handig en overzichtelijk. Van diverse merken wat besteld, goede kwaliteit! De kleding kwam netjes en binnen 2 dagen bij mij thuis aan.

Geweldig!

Snelle levering, leuke kleding! Bestel hier zeker meer

Impec

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.