Fijne ervaring

Fijne webshop met heel veel keuze en geen saaie kledij. Een webshop waar je eens iets anders kan vinden.

Jammer dat je binnen 2 weken moet retourneren.

Leuke kleertjes en snel bezorgd :)

Vorige week mijn eerste bestelling geplaatst, de kleding werd snel bezorgd. Het terugsturen is ook gemakkelijk,er was helaas 1 shirtje te groot.

Kleding kan retour gestuurd worden en daardoor makkelijk om meerdere maten te bestellen

Uistekend

Leuke kleertjes voor een leuke prijs

Leuke kleertjes van goede kwaliteit. Makkelijke zoek website en dat alles voor een leuke prijs. Het enige jammere is dat als je enkele minuten de website niet gebruikt, je winkelmandje weer leeg is.

Snelle verzending, kwaliteit kleding

Leuke collectie, snelle service!

Veel keuze uit hele leuke collecties, leuke acties en aanbiedingen en binnen een oogwenk thuis bezorgd!

Goed verpakt en snel bezorgt

Al meerdere malen besteld bij schattige babykleertjes. Goed verpakt en snel bezorgd. Ook regelmatig kortingen.

Mooie en schattige kledij.

Steeds weer tevreden van de kwaliteit van de kledij. Is betaalbaar, voor ieders budget wel iets en je kan geregeld koopjes doen tijdens speciale acties. Mijn dochters zijn steeds weer schattig aangekleed :-). Verzending is ook steeds top. Ik woon in België en meestal krijg ik de volgende werkdag mijn bestelling al....top.

Leuke kleren en snelle levering

Altijd leuke kleren van top merken. Duidelijke en snelle communicatie. Sneller levering van producten.

Snelle en goede service

Fijne site met goede bezorgservice. Jurkje was netjes verpakt en goed materiaal.

Goede levering en mooie producten

Mooie producten, goed verpakt en snel geleverd!

Mooie kleding

Mooie kleding, goede kwaliteit. Snel geleverd. Veel keuze.

Zeer tevreden over snelle levering en over de kleding

Super service

Ruime keuzen, grote voorraad, snelle levering. Altijd fijn om hier te bestellen!

Snelle levering en duidelijk hoe te retourneren en ruilen

Prima ervaring. Goede kwaliteit kleding, snelle levering en makkelijk kleding geretourneerd.

Goede kwaliteit kleding en snelle levering

Super leuke kleding voor leuke prijsjes

Super leuke kleding voor leuke prijsjes en een ruime keuze. Daarnaast vind ik het sparen voor korting op een top systeem en alles is super snel binnen heel blij mee.

Super fijne site

Super fijne site en snelle levering

Super webshop

Altijd ruime keus, netjes en snel geleverd

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.