Ruim assortiment en snelle levering

Veel keus qua merken en leuke aanbiedingen.

Prima ervaring

Kleding was vlot binnen.

Snelle leveringen

Leuk shoppen en goede service

Prettig shoppen, leuke sale en altijd goede service als er toch iets retour moet

Fantastische kleding voor kinderen!

Mooie betaalbare kleding voor kinderen. Ik bestel hier graag kleding en het wordt altijd netjes thuis afgeleverd.

Super!!

Super!!

Super leuke kleding en snelle service!

Super leuke kleding en snelle service.

Netjes

Leuke kleertjes niet alles tegen de hoofdprijs

Blij met het geleverde en snelle levering. Geschrokken van de eisen die gesteld worden rondom retourneren maar geeft aan dat het een net betrouwbaar bedrijf is dat de klant bewust maakt van retourneren en dat is prima.

Altijd prima

Overzichtelijk, ruim assortiment en leuke acties

super

alles was prima en snel binnen

Altijd snelle en goede levering

Hele leuke kleding in de collectie

Top winkel!

Echt super leuke kleren , snel verzonden! Nooit gedoe .

Veel keuze en snelle service

Veel keuze en snelle service

Snelle levering, mooie kleren, goede prijzen

Snelle levering, mooie kleren, goede prijzen

Overzichtelijke website en snelle levering

Een overzichtelijke webwinkel met voldoende variatie. Levering was lekker snel en zoals aangegeven bij het bestellen.

Fijne shop!

Fijne shop! Leuke merkjes! Alleen jammer dat je de retourkosten pas vergoed krijgt boven de €50

Mooie producten

Mooie en goede producten.

Nette kleding goede prijs

Mijn dochtertje is super blij met jullie kleding

Netjes verpakt, snel verzonden, en gewoon top

Altijd prima!

Snel geleverd en leuke merkjes!

Mooi , betaalbaar

Goeie service

Altijd goed!

Super!!!

mooi en ruim aanbod

Prima website. Heerlijk overzichtelijk en snelle service

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.