Fijne site met vaak korting

Fijn en goed!

Leuke kleertjes en snelle verzending

Verkopen leuke kleertjes van verschillende merken die ik erg leuk vind. Soms ook kortingen die goed van pas komen. En uiteraard niet te vergeten dat het heel snel verzonden word. Dus helemaal top!

Supersnelle levering

Zeer tevreden. Savonds besteld en volgende dag al in huis. Top!

Top! Snel verzonden en goed aanbod

Mooie kleding

Fijne webshop

snelle levering. Soms is de kleding ergens anders wel goedkoper te vinden

Vlot en correct

Mooie kleertjes, vlotte levering en correcte afhandeling, sterk aan te bevelen

Leuke kleding, met leuke prijzen

Leuke kleding maar ook leuke prijzen en werd snel geleverd .

Was verrast door de leuke kleertjes. Goede kwaliteit.

Goede prijs, goede service

Goede prijzen en goede service bij retourneren.

Hele mooie kleding voor de kids veel merken met veel korting!!! Ik koop hier al 3 jaar alles

Altijd iets in mijn winkelmandje

Er is altijd wel iets leuks te vinden en regelmatig ook nog met een leuke korting.

Leuk en snel!

Leuk! En snel geleverd! Top

Snelle levering en mooie kleding!

Snelle bezorging

Snelle bezorging, echter wel verkeerde maat geleverd, kan gebeuren, maar de goede maat is niet meer voorradig en ik betaal wel verzendkosten voor het retourneren; dit zou ik graag anders zien.

Goede kwaliteit

Uitgebreide collectie en altijd de volgende dag al in huis.

Mooie collectie

Mooie collectie met regelmatig sale!

Mooie kleding en super snel geleverd!

Veel keuze, ontvangen producten voldoen aan verwachtingen en super snelle levering. Een aanrader!

Leuke en mooie baby jurkjes besteld hier voor onze meid. Netjes per stuk verpakt en snelle levering. Tevreden.

Snelle levering en nooit geen problemen

Het wordt altijd snel geleverd en de kleding zijn zoals je het op internet ziet. Erg tevreden.

bestelling is vlekkeloos en correct verlopen

tevreden

Snelle verzending, mooie items en fijn retour systeem!

Prettige webshop, overzichtelijk en had het heel snel in huis. De dingen die te groot waren gingen gemakkelijk retour, zonder het hoeven printen van een label!

Super snelle levering

Blij met de kleren! Goede actie en de volgende dag al in huis :)

Goede kleding, goede prijs en snelle verzending!

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.