Hele leuke kleertjes

Besteld, volgende dag in huis. Mooie kleren! Erg tevreden.

Goed en snel geleverd

Bestelling is volledig en snel geleverd.

Snelle levering, leuke kinderkleren!

Veel keus uit verschillende merken, voor een leuke prijs, en lekker snel geleverd

Snelle levering, producten zijn ook echt zoals afgebeeld

In het verleden al vaker bij jullie besteld. Altijd een snelle levering, goede kwaliteit en goede retourverwerking.

Super snelle levering en prachtige kleding. Zeker een aanrader

Snelle verzending en mooie producten. Klantenservice denkt ook altijd mee en reageert snel.

Vele kleding voor kids op 1 website

Handig dat verschillende merken vertegenwoordigd zijn op 1 website. Zoekfunctie werkt makkelijk en je kan doelgericht zoeken of net een heel breed gamma bekijken en ideeën opdoen. Enkele suggesties voor verbeteringen: - niet alleen communiceren over de release van merken maar ook over trends over merken heen - regelmatige klanten zouden wat meer beloond mogen worden met een kleine korting of sparen van punten - app?

Super en snel

Supersnellebleveringcen goede service ook als je iets retour stuurt

Fijne overzichtelijke webshop

Super ! Livraison rapide

Goede service!

Goede service, toegankelijke klantenservice, snel antwoord en bestellingen snel in huis.

Super fijn shoppen

Super leuke kleding , overzichtelijk en snelle levering.

Snelle bezorging en goede service

Ik ben zeer tevreden over al mijn bestellingen! De spullen zijn snel binnen en ik vind het vooral leuk dat je loyalty punten kan sparen!

Top service!

Snelle levering en goede service.

Leuke betaalbare kleding

Ik koop regelmatig kleding voor mijn dochtertjes hier. Hele leuke en betaalbare kleding. Vooral de jurkjes zijn zo mooi en schattig!

Vlot, netjes en correct.

Duidelijke site en mailcorrespondentie. Retour ook vlot verwerkt en snel terugbetaald. Leuke aanbiedingen.

Snelle levering! En leuke kortingen

De volgende dag al in huis ! Goedkoper gevonden dan bij andere sites sommige artikelen . En achteraf betalen mogelijk. Ideaal !

Leuke site met veel keuze

Goeie service en snel geleverd!

Geweldig!!

De keuze is groot. Mooie kwaliteit. Snelle levering. Ik ben erg tevreden.

Nette levering en mooie kleren

Fijn bedrijf om bij te winkelen

Snel verzonden!

Hele leuke kleding, altijd snel verzonden!

Snel geleverd, leuke kleding

Super winkel met veeeeeel mooie kleertjes

Zoveel keus en altijd super snelle verzending ! Top winkel

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.