Zeer treveden

Snelle levering, vaak leuke kortingen en hebben behoorlijk veel merken dus veel keuze. En je kan sparen voor korting dat maakt het nog extra leuk

Website met veel keus maar klantenservice is onbereikbaar

Ik heb mijn bestelling snel ontvangen, maar helaas zat er een broekje bij met vlekjes. Omdat het me niet lukt om te retourneren via de button op de site en ik vind dat retourkosten niet op zijn plaats zijn, heb ik via het contactformulier op de site en twee mails contact opgenomen, maar na anderhalve week nog geen reactie mogen ontvangen. Dit terwijl het retourbeleid aangeeft dat een artikel binnen 2 weken terug gestuurd moet worden. Jammer dat ik niet telefonisch contact kan opnemen!

Super snelle levering!

Super snelle levering!

Top kwaliteit en stoer

Zulke stoere outfits voor mijn zoontje. De kwaliteit is ook gewoon top! Hier heb je kleding die je ergens anders niet zo snel vindt.

Snelle bezorging

We zijn heel blij met de prachtige kleertjes. Aanrader!!!

Mooie kleertjes

Mooie site met leuke merken. Ik zou hier vaker bestellen als het retourbeleid anders zou zijn. Iets ruilen en op eigen kosten terugsturen, maakt dat je niet snel een of 2 losse items koopt, want als je het moet ruilen loopt het op. Ook wanneer ik iets in mijn winkelwagen doe en een paar uur later 'verder wil shoppen' is mijn winkelwagen weer leeg. Dan moet ik opnieuw beginnen. Daar heb ik niet altijd zin en tijd voor.

Alles goed

Altijd alles naar wens

fantastisch, snelle levering , goede kwaliteit

fantastisch, snelle levering , goede kwaliteit

Fijne webshop, ruime keuze,

Snelle levering, erg prettig!

Snelle verzending, bij problemen zoals verkeerd pakket ontvangen; snel contact en vriendelijk. Door de ruime keuze aan kleding is dit een fijne site om te shoppen.

Al iedere keer tevreden

Mooie kleren , goeie kwaliteit Vlotte en vriendelijke service.

Zeer correcte levering

Zeer positief over. Zo zou het altijd moeten zijn levering op beloofde dag.

fantastisch!

Leuk om te zoeken. Leuke aanbiedingen, keuze is snel gemaakt.

Snelle verzending, producten zoals omschreven

Eenmalig een keer in een zending iets stuk of en met vlek gekregen. Geretourneerd en goed opgelost.

fijne website,snelle service

leuke merken, handig zoeken met filterfuncties

Super snelle en goede service!!

Leuke, hippe babykleding

Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Leuke kleding, goede afhandeling.

Ik bestel vaak kleertjes via schattige babykleertjes. Kan altijd wat leuks vinden, erg handig het naar beneden scrollen voor “maak je set compleet”, kleertjes in dezelfde stijl. Retouren zonder problemen. Verbeterpunten: het openen van een andere site voor het aanmelden van retouren is vervelend, dit kan vast ook zonder doorschakelen. Er worden erg veel mailingen verstuurd.

Snel en keurig geleverd

Goede service, netjes verband, duidelijke omschrijving van het product

Bestelling snel in huis!

Goede kwaliteit

Snelle levering en duidelijke site

Altijd fijn, duidelijk en goed shoppen bij Babykleertjes. Love it!

Fijne webshop!

Snelle levering, leuke kleding en goede service!

Leuke stijlvolle babykleding

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.