Uitgebreide collectie en snelle verzending

Geen klachten. Bezorging ging snel en producten zijn prima!

Goede website, leuke kleding!

Altijd snelle levering!

Altijd goed

Sneller verzending en leuke kleding

Snelle service. Kleding komt over één met de afbeelding. Mooie kortingen op leuke kleding.

Geweldig.

Uitstekend zeer ruime keuze

Veel keus en zeer snelle levering

Goede levering mooie kleren!

Alles wat ik bestel is van goede kwaliteit en snel geleverd! Ik blijf bestellen!

Fijne en makkelijke webshop en snelle en goede service!

Bestel zeer geregeld voor mijn dochters de nodige kleding. Altijd snel geleverd en makkelijk te retourneren. Werkt heel fijn!

Mooie kleding

Leuke kinderkleding en snelle levering

Fijne webwinkel met ruim assortiment

Fijne webwinkel met ruim assortiment, leuke acties en snelle verzending.

Leuke en originele kleding!

Een hele fijne website waarop ik leuke en originele kleding kan kopen voor mijn kleine meid. Jammer dat de meeste nieuwe collecties wel heel duur zijn, maar in sale slaag ik altijd.

Mooi en snel geleverd.

Veel keuze en snelle levering.

Goede kwaliteit kleding.

Zeer snelle levering

Leuke kleren en snelle levering

Ik ben super tevreden!

Kleertjes worden snel geleverd, alles netjes verpakt. Retourbeleid is duidelijk.

Snel besteld en super snelle levering

Altijd te gekke merken die je nergens anders vind en een super snelle levering

Wij zijn tevreden

Leuke shop met leuke merken. Snelle bezorging en leuke acties!

Veel keus, snelle levering, duidelijke site!

Top website met goede service

Erg leuke collectie, goede service, snelle levering!!

Mooie pasvorm.

Super snelle levering!

Sneller levering en mooie kleertjes!

Snelle levering. Snelle afhandeling van retouren. Omruilen is wat omslachtig. Nieuwe bestelling plaatsen. Ruim assortiment.

Snelle levering, en echt hele leuke originele kleertjes.

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.