Super kleding voor een mooie prijs

Niets over te zeggen. Fantastische kleertjes voor een mooi prijsje

Mooie kleren, snelle levering!

Leuke collectie

Leuke collectie voor zowel mijn babys en kleuter. Super snelle levering van mijn bestelling

Hele fijne website met veel keus!

Het is een fijne website met heel veel keus in leuke baby en kinderkleding. Het wordt snel geleverd en ook fijn dat het gratis retour kan!

Zeer uitgebreide keuze. Zeer snelle levering.

Snel en mooi

Snelle service en producten zoals omschreven!

Snelle levering en goede kwaliteit

Super snelle levering zelf wanneer post nl storm problemen heeft is het op tijd binnen!

Leuke kleertjes, mooie kwaliteit en snelle afhandeling

Fijne webshop

Fijne webshop en snelle verzending

Duidelijke site en snelle levering !

Snelle levering goede kwaliteit

Top bedrijf

Top site met snelle levering

Bestelling makkelijk te plaatsen. En snel geleverd

Goed en snel.

Redelijke keus, snelle levering en goed geregeld.

Goede service!

Goede service!

Snelle levering, mooie kleding

Overzichtelijke website, goede filteropties. Na aankoop snelle levering. Mooie collecties beschikbaar.

Snelle levering.

Helemaal top

Snel

Hele snelle levering

Teleurstellend

Per abuis naar het verkeerde retouradres gestuurd. Ruim op tijd. Nadat dit duidelijk werd en toen ik wilde herstellen werd gesteld dat het buiten de retourtermijn was. Zeer klantonvriendelijk.

retour kosten

Al jaren bestel ik bij schattige baby kleertjes. Bijna altijd hou ik alles. Nu wil ik iets terug sturen en ik hou 2 dingen die op 49.98 komen. Ik moet 7 euro retour kosten betalen omdat ik op 2 cent na niet op de 50 euro kom. Schandalig!

Mooi assortiment snelle levering

Mooi en compleet assortiment Duidelijke website Snelle verzending Wel ouderwets dat de retour kosten pas bij 50 behoud gratis zijn Afterpay is mogelijk maar kost wel geld, dat is jammer en bij andere webshops is dit niet

Top!! Snelle en nette levering

Nette en snelle levering!

Top webshop

Leuke website

Leuke variaties aan diverse collecties van super leuke merken

Mooie kleding en snelle levering

Ik ben tevreden. De kleding voldeed aan mijn verwachting. Bestelling was vlot binnen.

Mooie kleding

Veel merken

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.