Snelle en correcte service

Steeds hele leuke merken en kleren te vinden op de site!

Geen service

Vandaag besteld morgen in huis helemaal niet waar. Bestelling geplaatst onmiddellijk betaald 2 weken moeten wachten op stukje van bestelling. Verschillende mails ontvangen dat artikels door storing niet meer in voorraad zijn. Telkens een ander artikel niet in voorraad. Bijbestelling van 2 gedaan 1ste bestelling opeens niet meer in voorraad 6 bestelde artikels niet meer in voorraad. Kreeg telkens een mail dat artikel niet meer in voorraad is en dat mijn geld terug gestort wordt.

Top service en levering en mooie en ruime keuze

Kleren zijn snel binnen!

Goede snelle levering

Snel geleverd de volgende dag al, dat is echt top!

Superleuke kleding. Slag altijd en ben er superblij mee.

altijd goed

overzichtelijke site, snelle levering. maat is altijd goed.

Helemaal prima, niks op aan te merken.

Site werkt handig. Je kan snel bestellen. Mailtjes komen snel en de kleertjes worden snel geleverd.

Snelle levering en goede klantenservice

Altijd is je bestelling binnen drie dagen binnen, super! En laatst contact gehad met klantenservice en deze was ook prima. Snelle reactie en vriendelijk geholpen

Snelle levering leuke kleding

Super snelle levering ,goed verpakt leuke kleding.alleen retouren is een ding

Goede service en veel aanbod

Veel keuze en leveren snel

Snelle levering & uitgebreid assortiment

Super leuke merken, vriendelijke mensen en snelle levering.

Snel en goed

Snel en goed

Goed overzichtelijk

Super Fijn!

Hele fijne webshop, uitgebreid assortiment, Snelle levering en goede service.

Super snel

Super snelle levering! Ik hè. 2 prachtige bruidsjurkjes voor mijn meisjes

Top bedrijf!

Duidelijke site, leuke merken, snelle levering!

De beste site voor kinderkleding

Een hele snelle verzending , heel veel keuze en ik blijf er zeker bestellen !

Snelle verzending

Tot nu toe positieve ervaring. Snelle verzending en ook snelle.aanvilling van de special edition van quapi

Heel tevreden! Snelle levering!

Heel tevreden! Snelle levering!

Mooie website

Super mooie kleren

Super service!

De kids zijn weer superblij met hun nieuwe kleertjes!

Mooie kledij, vlotte levering !

Rollepaal 4

7701 BS Dedemsvaart

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment • Snelle verzending* • Meer dan 50 hippe merken • Maten 44 t/m 176 • Sparen voor korting • Inspiratie en gemak • Gratis zending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen • Gratis retour v.a. 100,- behoud** • Top service • Hoge klantwaardering *Orders op werkdagen vóór 21:30 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.