snelle levering, veel keuze

fijne webshop, snelle levering en veel keuze

Goed, wel verbeterpunt website

Goed, makkelijk te bestellen en snel geleverd. Wat ik op de site mis: - mogelijkheid om meer merken tegenlijk te selecteren - na bestellen als ik bij de order kijk, zie ik geen plaatjes - voor de site op de telefoon: bij bekijken vd bestellingen die ik gedaan heb moet ik het beeld verschuiven (past niet op scherm telefoon) - retourpagina is niet makkelijk te vinden (misschien een regel in het menu plaatsen) Kortom; alles gaat super heb alleen wat verbeteringen qua website

Snelle levering en had daardoor precies op tijd het jurkje binnen zodat de kleine meid keurig in jurk op onze bruiloft kon stralen! Ivm kou matching broekje en sokken gekocht. De kleuren op de foto klopte precies en de outfit was dus perfect!!

Leuke kinderwinkel

Leuke kleding, snelle levering en mooie acties.

Geweldig!

Mooie kleding en snelle levering!

Makkelijke site leuke kleertjes

Mooi en ruim aanbod

Mooie kleding, netjes ingepakt en erg snel in huis. Top!

Bestelling kwam snel en zonder problemen.

Goede aankoop.

Prachtig baby jasje. Helemaal tevreden. Toppie

Echt schattige kleertjes

Leuke kleding, en regelmatig aanbiedingen. Veel keuze en goede website

Steeds bestelling op tijd geleverd. Kleertjes zijn exact zoals op de website.

Snelle verzending

Besteld en super snel in huis

Leuke merken

Heel veel keus

Aanrader!

Mooie kleding. Vriendelijk geholpen toen ik een vraag had via de mail. Goede korting.

Super☺️

Goede, overzichtelijke website. Makkelijke zoek en filter functies, gave kleding met suggesties om de set compleet te maken. Altijd zeer tevreden over de snelle levering! Kids zien er weer op en top uit.

Fijne overzichtelijke site en snelle service

Mooie kleding, snel verzonden en geleverd

Het was een feestje om de kleding uit te pakken. Kinderen waren erg blij!

Eerlijke omschrijving, snel geleverd

Leuke, ruime keuzes voor zowel jongens als meisjes in allerlei maten. Fijn dat er opties worden gegeven van hoe te stylen of te combineren. Heldere omschrijving. De artikelen zijn ook precies zo als beschreven met daarnaast een snelle levering.

Goed en betrouwbaar

Keurig bij het niet kunnen leveren zelf contact met ons opgenomen en direct geld terug gestort. Goed verpakt en snelle levering. Alles wat ik tot nu heb gekocht was zoals het afgebeeld stond op de webshop.

De site is overzichtelijk en snelle levering

Alles wat ik tot nu toe heb besteld is keurig geleverd!!

Top website

Op jullie website heb ik veel keuze uit verschillende kindermerken. Ik vind voor mijn 3 kleinkinderen altijd leuke kinderkleding aan leuke prijzen Vooral door de kortingen kan ik topmerken kopen aan een lage prijs, waar mijn kleinkinderen van profiteren. Ik ben fan.

Duidelijke site met veel aanbod

De winkelvoorraad is duidelijk en de bestelling wordt snel geleverd. Altijd leuk om te shoppen bij schattigebabykleertjes!

zeer te vrede

snelle levering mooie kleding

Jammer van de eenmalige retour welke door corona te laat aangemeld was maar kreeg uiteindleijk een tegoed bon maar nogmaals ik bestel vaak bij jullie en het is jammer dat je dan 1 keer door ziekte te laat bent en je je geld niet terug krijgt.

Leuk artikel - snel bezorgd - tevreden

Leuk artikel - snel bezorgd - zeker tevreden

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.