Super leuke kleding!

Tweemaal setjes besteld, ontzettend leuk en van de juiste kwaliteit.

Uitstekend!

Snelle levering, voldoende voorraad kwa maat. Fijne webshop!

Snel geleverd ruime keuze kleertjes

Super leuke kleding!!

Snelle service en leuke kleding!

Alles verloopt zoals afgesproken. Ik ben fan van deze site

Geweldige webshop

Webshop met ruim aanbod, veel verschillende stijlen, leuke aanbiedingen, vriendelijke klantenservice, snelle levering ...

Top en snelle levering

‘S avonds besteld en de dag nadien geleverd. mooie kleertjes zoals goed weergegeven op de foto’s

Goede kwaliteit kleding.

Goede servers!

Het contact is heel slecht via de mail

Ik wil graag retour formulier via de post. Paar keer contact gezocht geen andwoord terug.

Prima website en snelle levering!

Overzichtelijk en ruim aanbod

Fijnste website voor online Kinderkleding!

Koop al jaren de kleding van onze zoon bij Schattige babykleertjes. We website is heel overzichtelijk. De filters werken goed waardoor je er makkelijk doorheen bladert. Ze houden zich ook netjes aan de afgesproken levertijden. Ga zo door!

Bestel nog wat

Snel en goed!

De kleertjes waren snel binnen en de levering ging zonder moeilijkheden. De kleertjes zijn ook erg mooi. Helaas was kleding stukken te groot en dus terug moeten sturen maar ga zeker vaker bestellen.

Super leuke kleertjes voor een goede prijs

snelle leveringen

veel merken

Top, snelle levering! Retour daarna ook snel en correct verwerkt.

Leuke kleding, makkelijk besteld en snel bezorgd

Leuke kleding, makkelijk besteld en snel bezorgd

Leuke kleertjes. Vaak volgende dag al in huis als postnl meewerkt. Afgelopen keer bijna week moeten wachten.

Altijd goed

Alles wat ik altijd bestel.. al ruim 4 jaar. Is snel geleverd. Retour is makkelijk en service is goed.

Leuke webshop

Snelle levering. Leuke merken.

een aanrader

dit is een leuke winkel voor babykledij,zeker een aanrader,vlugge levering,mooie kleding

Goed assortiment en snel geleverd

Ik ben erg tevreden met schattige babykleertjes. Er is veel keuze. Ook vind ik het fijn dat ze een spaarprogramma hebben. Dat je ook op je bestelling punten kunt inleveren. Het is ook heel prettig dat de bestelling een dag later in huis is.

Je commande souvent. Et c'est parfait. Vêtements de super qualité, service rapide et efficace. Je recommande

Fijn overzicht en snelle levering, Kleding is zoals afgebeeld. Super fijne winkel.

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.