Nette snelle levering

Leuke kleding, groot assortiment, vernieuwend, prettige website om te shoppen. Ook erg fijn dat je goed kan filteren. En vooral super snelle levering echt, dat is echt een pluspunt+++

Groot assortiment van baby tot…

Uitgebreide collecties! Zeer veel acties en kortingen en supersnelle levering! Tevreden klant

Snelle levering, leuke kleertjes

Veel keuze, leuke kleertjes, snelle service en fijn dat het door de brievenbus gaat.

Schattige kleertjes

Leuk pakje gekocht voor ons kleinzoontje.

Goede service snelle levering

Overzichtelijke website en een snelle levering. Dik tevreden.

Groot aanbod, goed te filteren

Goede site, levering en producten. Tevreden met mijn aankopen!

Leuke kleding met goede service!

Leuke kleertjes, vaak aanbiedingen, goede service mocht er toch iets mis zijn of als je iets wil retourneren.

Fijne webshop Snel en netjes verzonden Lieve mensen

Goede kwaliteit

Leuke kortingen, snelle service

Groot assortiment, leuke kortingen, mooie kwaliteit, snelle service.

ziet er mooi uit

leuke kleertjes en een zeer snelle levering top

Mooi

Leuke webshop met mooi kleding voor de Kids Heb voor mijn kleindochter van 2,5 en kleinzoon van 8weken kleertjes gekocht kids en papa en mama waren er erg blij mee.

Grote variatie aan kledingmerken

Veel keuze in merken kleding. Alleen jammer dat bij broeken/jeans niet de wijdte vermeld wordt, zoals bv. super skinny of skinny enz.

Ik slaag altijd!

Als een van de kids weer een maatje groter nodig heeft, kijk ik altijd eerst op deze webshop, en ik slaag altijd! Fijne ruime collectie, snelle levering. Ik ben heel tevreden!

Snelle service, aardige mensen. Snelle verzending.

Geweldig!

Super mooie kleding & mega snelle levering! Mijn dochtertje groeit als kool en kan geen genoeg krijgen van al die leuke kleding bij schattige babykleertjes!

goed ,snelle levering

Mooi

Mooi!

Veel op voorraad. Goede service. Hippe kleren

Het is een fijne overzichtelijke site, waar je echt alles kunt bestellen. Retouren is goed geregeld. En de bestelling is snel verzonden. Super

Goede ervating

Kei leuke kleertjes

Overzichtelijk

Snelle levering en overzichtelijke site. Alles is makkelijk te vinden.

Super snelle levering. En altijd mooie kleertjes.

Fijne service en snel geleverd

Fijne service en snelle levering!

Ruim aanbod, duidelijke foto’s op de website, snelle levering

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.