Snelle levering. Makkelijk retour sturen en snelle verwerking.

Snelle levering !

Geweldige website met erg leuke kleertjes

Al vele malen hier de kleren gekocht voor mijn kinderen. Altijd erg blij mee en mocht ik wat willen ruilen wordt er niet moeilijk over gedaan.

Fijne webshop met geweldige kleertjes van het merk wat ik zocht en zelfs veel nog met korting ook. Snel geleverd, goed op de hoogte gehouden via de mail. Kortom een hele goede ervaring!

Snelle levering en goede service! Nog niets te klagen gehad.

Snelle verzending!

Overzichtelijke webshop met mooie kleding. Snelle verzending en goede communicatie hierover!

Snelle en goede levering

De kleertjes zijn goed van kwaliteit en snel geleverd

Top kwaliteit en snelle levering!

Fijn shoppen tijdens de sale. Erg tevreden over het ruime aanbod aan merken. En zeer betrouwbaar.

Super snelle levering

Goede communicatieve en enorm snelle levering

Veel keus en super snel geleverd!

Er is heel veel keuze, verschillende merken en super snel thuis bezorgd.

Mooi en betaalbaar !

Mooie kleding , veel merken en zeer betaalbaar ! Super snelle levering

Leuke kleding, leuke prijzen

Goede ervaring. Leuke kleding

Snelle levering, leuke keuzes, verschillende kwaliteit, afhankelijk van de prijs.

Levering snel, helaas niet alles meer verkrijgbaar. Wel snelle afhandeling retourbedrag.

Super tevreden

Erg tevreden. Snelle levering en leuke kleertjes

Snel geleverd! Goede service

Erg goed, snelle levering.

Leuke kleding, snelle levering

ze hebben alles wat je zoekt

ik dacht even dat ze mijn geliefde boxpakje van Bess, welke ik nergens meer in grotere maten kon krijgen, dat het onbegonnen werk was maar jullie hadden deze nog!

Top service!

Mooie kleding, overzichtelijke site en een top service qua levering.

Jammer

Beste, Ik ben niet ontevreden over jullie maar heb wel een niet zo leuke ervaring gehad. Helaas werd mijn bestelling verkeerd geleverd en had ik een broekje geleverd gekregen in de verkeerde maat dan ik besteld had. Nu kan ik het broekje terug sturen ( helaas moet ik nu wel een eindje rijden want ik heb geen post-nl punt in de buurt) maar nu blijkt ook nog eens dat het broekje dat ik besteld had ondertussen niet meer voorradig is, dus heb ik niets… Voor mij betekent dit dus extra werk, ik moet een eindje gaan rijden en krijg er geen broekje terug voor in de plaats…. Jammer. Ook heb ik wel een aantal dagen moeten wachten op mijn bestelling en klopt het dus niet dan je de dag nadien je bestelling hebt, waar jullie misschien niets aan kunnen doen maar wel de koerierdienst.

Leuke kleding!

Heel handig dat er matchende outfits worden gegeven. Zo kan ik mijn tweeling leuk kleden zonder dat ze hetzelfde zijn!

Snelle verzending. Leuke kleding. Goede service.

Leuke kleertjes en snelle levering

Gister besteld vandaag in huis. Super leuke kleertjes en veel keuze.

Super leuk! Zeer snelle levering.

Alleen maar positief

Leuke kleding en super service

De kleding is altijd snel in huis.

Goed.

Snelle en goede levering van mooie kleding

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.