Mooie kleding voor kleine prijs

Kleding was snel bezorgd

X

X

Breed assortiment met goede prijzen

Voldoende keus in merken en modellen. Prijs is goed, niet te duur.

Perfecte service, snelle levering

Perfecte service, snelle levering.

Leuke betaalbare merk kleding

Goede snelle levering en goede kwaliteit kleertjes

Super website met leuke kleding

Leuke kleding voor zowel jongens als meisjes. Slaag hier altijd voor mijn dochter en zoontje! Leuke prijsjes en leuke merken. Genoeg keus en snelle levering. Super tevreden!

Snel & mooi

Snelle levering, mooi verpakt, mooie kledij, kwaliteit prijs is super!

Steeds mooi aanbod tegen scherpe prijzen.

Steeds mooi aanbod tegen scherpe prijzen.

Altijd correct en snel!

Ik heb enkel maar aangename en correcte ervaringen met jullie winkel

In een drukke periode van het jaar besteld. Snelle levering en keurig verpakt.

Fijne winkel met super snelle levering!

Een fijne winkel met snelle levering. Veel diverse merkjes dus voor ieder wat wils!

Overzichtelijk, vlotte levering!

Overzichtelijk, vlotte levering!

Altijd tevreden over de kleding in verhouding met de foto's en kwaliteit Zeer tevreden over de snelle service

Overzichtelijk en snel

Fijne site. Duidelijke foto's. Goede kwaliteit kleding en een snelle levering. Heel tevreden dus.

Leuke en stoere meisjeskleertjes - snelle en correcte service!

Ruime keuze, leuk aanbod, snelle service, nog nooit iets moeten terugsturen...

Snelle levering en product is zoals het er uitziet

Goede en snelle service

Kleding werd zelfs in drukke decembermaand snel geleverd!

Altijd goed

Altijd snel bezorgd en goede kwaliteit

Fijne webshop met snelle levering

Een fijne overzichtelijke shop met een snelle levering.

Super fijne webshop!

Snelle verzending, groot aanbod, fijne retourservice.

Rond 23.00 uur besteld en de volgende dag al in huis. Super fijn zo’n snelle levering.

Snelle levering, gratis verzending. Mooie kwaliteit

Gave assortiment

Ik kan altijd voor allebij mijn meiden slagen en jullie hebben wel zo vaak kortingen. Daardoor kan ik mijn meiden in mooie merken kleding rond laten lopen. Echt een top site.

Superleuke kleertjes!

Ontzettend blij met deze website. Snel in huis, mooie kleertjes (voor ieder wat wils) en leuk dat je loyalty punten kunt sparen!

Uiterst tevreden

Goede service netjes verpakt Mooie kleertjes Door de drukke periode Corona en Feestdagen iets vertraagd. Tevreden klant

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.