Top super

Grote variatie merken en maten, goede kwaliteit, snelle levering en indien nodig eenvoudig retour.

Grote variatie merken en maten, goede kwaliteit en indien nodig snel en eenvoudig retourneren.

Mooie merkkleding snel in huis

Kwaliteit zeer goed

Ik vind het wel jammer dat je bij zulke leuke kleertjes voor een baby niet kan kiezen voor een mooi cadeau doosje Dat zou het dan weer afmaken Zeer jammer

Fijne website en ruim assortiment

Toegankelijke en overzichtelijke website met veel verschillende merken

Wilde alleen iets retourneren en dat was niet meteen duidelijk hoe ( uiteindelijk toch maar alles gehouden )

Gewoon goed

Zie boven

Meer als tevreden

De kleding die ik heb besteld was netjes op tijd bezorgd, en het zag eruit zoals op de foto, dus helemaal top

Fijne webwinkel

Leuke kleding snelle levering

Mooie kleding voor goede prijs

Leuke site met veel leuke kinderkleding voor leuke prijzen. Ruim assortiment, bestellen gaat snel en makkelijk. Bestelling wordt snel verzonden.

Snel verzonden

Mijn bestelling was snel verzonden. Ik kreeg helaas een haarband die defect was, dit gemeld en kreeg meteen het geld teruggestort (haarband was niet meer op voorraad) snelle reactie van de klantenservice per mail.

Super service

Veel keus, mooie sale aanbiedingen, snelle levering

Ruim aanbod, kwaliteit en vlotte service

Ruim aanbod ook in outlet, goede kwaliteit en vlotte levering.

Top kleren van alle merken

Voor mijn dochtertje als mijn zoontje zijn er altijd top kleren te vinden van al mijn favoriete merken voor hen. Regelmatig met leuke kortingen!!

Leuke kleertjes, goede service

Mooie overzichtelijke site met de leukste merkjes bij elkaar! Tot nu toe heel tevreden over de service, fijne en betrouwbare webshop

Helemaal top!

Leuk assortiment en goede service.

Duidelijke site snel geleverd

Aanrader

Mooie collectie, correcte levering.

Producten voldoen aan de kwaliteitseisen.

Fantastische site

Mooie artikelen en mooie prijzen. Duidelijke foto’s en erg overzichtelijk.

Geweldig goeie ervaring tot nu toe

Hele leuke en zeker schattige kleding en de service is tot nu toe heel goed. Hopelijk blijft dat ook zo!

Goed verzorgd

Mijn geboorte cadeau netjes en op tijd bezorgd, met een email naar mij toe dat het bezorgd is! Belangrijk in deze tijd!

Hele fijne webshop

Fijne webshop, veel keus voor elk budget iets te vinden. Goede en snelle service

Mooie merken en snelle service

Mooie merken en snelle service.

Altijd leuke kleding goeie aanbiedingen en snel geleverd

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.