Top winkel

Meerdere bestellingen gedaan bij schattigebabykleertjes.nl Elke keer weer tevreden! Snelle verzending,genoeg keus,leuke webwinkel en een top service.

Top, snel geleverd.

Overzichtelijke website. Veel keus met mooie kortingen. Snel geleverd, altijd fijn.

Fijne online winkel.

Handig zoeken. Verlanglijstje functie ook heel fijn. Doe er graag bestellingen

Aangenaam, duidelijk en overzichtelijk winkelen on line, Heerlijk!!

Door aan te geven waar je naar op zoek bent krijg je alleen die spullen te zien. Dat werkt snel en accuraat. Daarbij is de kleding heel betaalbaar en is het fijn dat er altijd ook in de sale leuke dingen te koop zijn. Ik ben super tevreden met Schattig en Stoer.

Snelle levering, mooie kortingen en veel producten.

Super snelle levering van mooie kinderkleding!

Fijne website, met veel keuze uit verschillende merken.

Top..!!

Snelle levering en mooie kleding!

Heel tevreden

Schattig en Stoer heeft een hele fijne site in het gebruik. Bestellingen worden supersnel al na 1 dag geleverd. Een klein geschilletje met een verkeerd geleverd artikel maar is prima opgelost. De kwaliteit van de kleding is gewoon top.

Super snelle levering

Blij met de kleertjes

Super levering

Heel snel en goede levering. Ruime keuze uit artikelen.

Leuke kleding, snelle levering

Zeer goed snel verstuurd

Goede duidelijke website

Mooie producten en super snelle levering!

Vriendelijk, duidelijk, overzichtelijk en snel :D

Mooie kleren, overzichtelijke site, snelle levering. Ben er heel blij mee!

Heel toffe en modieuze kinderkleding

Heel goeie service . Ik bestel altijd heel graag bij jullie . Een blij klantje

Leuke kleren!

Altijd veel te veel leuke dingen van diverse merken

Snel geleverd en van nog idee kwaliteit

Snel geleverd en van goede kwaliteit

Top! Hele mooie kleertjes.

Mooi jurkje

Mooie stof, goeie kwaliteit

Mooie producten bereikbaarheid is minder

Mooie producten alleen jammer dat je ze niet kunt bellen of chatten. Op de mail komt wel een antwoord maar dit duurt meer dan een dag. Dit staat overigens wel vernoemd op de site maar is toch jammer.

Top winkel!

Fijn shoppen, mooie overzichtelijke site en leveren altijd snel!

Zeer snelle levering, goede kwaliteit

Fijne webshop, goede prijs- en kwaliteit verhouding. Jammer pas geen verzendkosten bij een bestelling vanaf 40 euro.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Het merk is gekend, de levering gebeurt altijd snel en correct, kwaliteit is prima!

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.