Prima ervaring!

Super leuke kleertjes gekocht in de sale. Levering was ook snel!

Snelle verzending

Erg snel geleverd, fijn!

Super service!

Altijd snelle service en een mooi aanbod aan kleding!

Mooie kleertjes keurig verpakt en zeer vlot thuis!!!

Ik keek de site van schattige babykleertjes,zag veel leuke merk kleertjes,niet al te duur,dus heb ze thuis in alle rust besteld,betaald en kreeg direct een mail datt bestelling rond was!Volgende ochtend al onderweg,erna meldde post.nl tijd van bezorging al ,dus zo n 14uur na bestelling had ik het in huis!Geweldig dus.

Snelle levering en ontvangen wat ik had verwacht.

Super kwaliteit en service !

Super leuke en kwaliteitsvolle kledij ...

Top webwinkel

Ontzettend leuke webwinkel met super snelle levering

Altijd leuke kleertjes voor goede prijs

Verschillende keren heb ik nu besteld. De levering gaat snel, allerlei manieren van betaling mogelijk en de kleertjes zijn zo schattig en van goede kwaliteit.

Alles naar wens

Prijs, kwaliteit verhouding naar behoren. Goedkoper dan bij andere winkels! Dat is altijd een pluspunt 5 sterren. 1 puntje van kritiek: de verpakking was niet je van het.

grote keuze uit heel veel mooie merken

goede service en snelle verzending

Super fijne site, leuke kleren voor de kids! Vandaag besteld en morgen in huis, tot nu toe echt iedere keer! Weet ook wel dat ze afhankelijk zijn van de bezorgdiensten! Een super vriendelijke klantenservice die adequaat reageren als er een probleem, dit netjes en professioneel oplossen! Echt een aanrader deze site, ook wat betreft de zeer ruime keuze!

Correcte, fijne service met nieuwe, leuke kleedjes in de koffer van de kleinzoon

Impec

merci

Plutot sympa

Jmesuis bien amuse, a refaire

Klantvriendelijk

Ik had een jas gekocht voor mijn kleindochter. Na driemaal dragen ging aan 1 kant de naden los. Gemaild met de webshop. De kleermaker wordt zonder problemen vergoed. In één woord geweldig!

Mooie merk kleding voor en goede prijs.

Snelle levering . Goede kwaliteit. Oma helemaal tevreden met de aankoop voor haar kleinzoon.

Overzichtelijke webwinkel met een leuke en up to date collectie

Overzichtelijke webwinkel met een leuke en up to date kleding. Snelle levering en eventuele retournering gaat ook heel eenvoudig via de website.

Snelle verzending en aantrekkelijke prijzen in de sale

Prima webshop, doet wat het belooft! Snelle verzending, vandaag bestellen, morgen in huis klopt ook echt.

Retour word ook super netjes verwerkt

Leuk pakje!

Leuk boxpakje besteld en de volgende dag al binnen, heel lief kado voor een lief klein mannetje!

Pakje is geweldig en super snel geleverd dankjewel

Mooie kwaliteit kleding

Snelle levering en netjes ingepakt. Mooie en kwalitatief goede kleding. Veel keuze met uitgebreide productbeschrijving.

Ik heb onlangs baby kleding besteld en de dag nadien was dit al geleverd. Prijs kwaliteit ook heel goed. Ik ben fan van jullie ! Lieve Groetjes Stephanie

Mooie kleding goede prijs

Snel geleverd en zelfs mooier als de foto

Keurige service

Prima website. Duidelijk en overzichtelijk. Snelle levering

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.