Snel en keurig verzorgd

Pakket was er snel en zag er keurig uit

Mooie merkkledij voor een betaalbare prijs!

Al meerdere bestellingen gedaan en elke keer even tevreden!

Mooie kleertjes snelle levering

Zeer goede service, snelle levering en zeer mooie kleding

Zie boven!!! De kleding staat mijn dochter ook altijd super leuk.

Fantastische webshop

Super leuke webshop met leuke kleding voor mooie betaalbare prijzen.

Broekje na 3x dragen gescheurd op naad, super oplossing, krijg mijn geld terug!

Ik vroeg naar een oplossing voor het scheuren van een merkbroek op de naad (normaal altijd broeken van dat merk en nooit problemen). Het bleek een gegronde klacht en na een paar dagen kreeg ik bericht dat ik mijn geld terug krijg. Zeer tevreden met deze oplossing en prettige communicatie.

De bestelling is snel afgehandeld en geleverd. Op mijn mail of ik de bestelde maat nog kon wijzigen, is snel en adequaat gereageerd. Helaas was dat niet meer mogelijk, want de order was al op weg voor levering.

Super geregeld

Snelle bezorging en fijne webshop

leuke kleding

Gave kleertjes voor klein prijsje.

Snel besteld en evenzo geleverd

Veel keus uit een uitgebreid assortiment en netjes volgens de beloftes geleverd.

Leuke kleertjes voor leuke prijs!!!

Leuke kleertjes voor leuke prijs!!! Leuke aanbiedingen, snelle levering, groot assortiment

Fantastische service

Fantastische service en mooie kwaliteit kleertjes

Leuke kleren snel geleverd

Goede en snelle service, alleen bij aflevering door PostNL is het 2 dagen zoek

Dit was de eerste keer dat ik bij schattige babykleertjes heb besteld en het is mij goed bevallen.

Snelle levering en retour is ook snel geregeld

Mooie kleding, vlotte verzending

Veel keus op de website. Altijd fijn online shoppen bij jullie.

Snel geleverd ondanks de drukte van Black Friday. Leuk assortiment

Snel en goed

Snelle levering, goede kwaliteit

Zeer vlotte en correcte levering

Bestellen via website makkelijk en vlotte levering

leuke kleertjes, snelle verzending

Snelle service, prima kwaliteit.

Mijn pakketje was eenvoudig en snel besteld. De bezorgservice was ook snel. De kleding is van goede kwaliteit en netjes verpakt. De acties en kortingen zijn altijd heel leuk. Hierdoor wordt merkkleding voor de kids wat betaalbaarder. Kortom erg tevreden!

Fijne webshop, scherp geprijsd!

Fijne webshop met scherpe prijzen. Ik mis alleen nog wel een mogelijkheid om te kunnen filteren op meerdere merken. Als dat mogelijk zou zijn zou dat super zijn.

Leuke kleding voor een mooie prijs

Leuke merkkleding voor een goede prijs! Vaak leuke aanbiedingen.

Mooie kleertjes, snelle leverinf

Erg mooie kleertjes op de website, levering is snel.

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.