Snelle levering! Mooie kleding!

Goede ervaring! Snelle levering. Veel keuze en mooie kleding

Goede en snelle service

Bestelling is goed verpakt en snel verstuurd

Leuke en betaalbare kleding

Ik heb al een paar keer kleding besteld voor mijn kleinkind en ook voor een kraamcadeau. Leuke, vlotte en moderne kleding voor een betaalbare prijs.

Prima service en leuke kleding!!

Snel bezorgd, makkelijk achteraf betalen, goede service en leuke kleding!!

mooie kleding goede site

kleding was snel binnen erg fijn min puntje de kleding prijzen zijn wel durder dan bij neve bedrijven. dat maakt het winkelen iets minder aantrekkelijk.

Snelle levering Goede klantenservice

prachtige kwaliteit.. zeer snelle levering

,s middags paar sale artikelen en wat van de nieuwe collectie besteld, de volgende morgen al thuisbezorgd! Helemaal tevreden en alles goed op maat! Bedankt voor de goede service!

Een prettige site met mooie kleertjes.

Mijn ervaring is positief, fijne site.

Leuke kleertjes, goede prijs en super snelle levering

Enorm assortiment met leuke kleertjes voor een leuke prijs. De website heeft voldoende filters om snel te kunnen zoeken. De levering is snel, al de volgende dag. Enig kritiek op de klantenservice, daar een vraag gesteld maar helaas geen reactie ontvangen.

Ik heb nu reeds 2x bij jullie besteld! En nu ik zelf oma wordt gaat dit zeker nog niet eindigde. Snelle service, prima kwaliteit!

Goede service. Snelle levering.

Groot assortiment aan baby en kinder kleding. Netjes verpakt en verzonden. Zelfs merken waar ik nog nooit van gehoord heb.

Zeer correct!

Zeer breed aanbod, snelle levering en correcte retourprocedure

Top service!

Fijne website, super service

Leuke merkjes, snel geleverd, regelmatig koopjes

Alleen maar positieve ervaringen... als ik dan toch een minpuntje zou moeten geven, zou ik zeggen jammer dat je niet gratis kan retourneren... anders zou ik denk ik meer bestellen

Zoals altijd een mega snelle en goede levering

Zoals altijd een mega snelle en goede levering!

Schattige kleren. Altijd tevreden.

Mooie webshop, altijd up to date qua kinder mode. Snel levering. Ik ben altijd tevreden.

Leuke kleren. Goede service

Fijne site, mooie prijzen en snel geleverd

Snelle service en duidelijk/overzichtelijk

Overzichtelijke website en leuke prijzen voor kleding voor mijn drie jongens!

Lekker makkelijk en lekker snel!

Zeer tevreden!

Snelle bezorging van leuke kleertjes

Altijd heel snel in huis en leuke kleertjes en dan kun je ook nog eens sparen voor korting bij iedere aankoop top!

Snelle service, en kleding ziet er mooi uit.

Mooie kwaliteit en snelle verzending

Veel keuze, mooie kwaliteit, snelle verzending. Wel lastig om de kleertjes die terug moeten netjes terug in de zakjes te doen als je niet weet dat dat een verplichting is en je ze dus gewoon open scheurt ;) Ga hier zeker vaker bestellen!

Heel erg goed

Snelle levering en onwijs leuke kleding! Wat ik heel fijn vind is dat de kleuren van de kleding goed zichtbaar zijn!

Mooie kleding en snelle levering

Deze site heeft alle leuke merken in een winkel en word onzettend snel geleverd. ik shop hier heel graag!

Een leuke webshop met snelle verzending, de volgende dag al in huis en producten netjes verpakt.

Kaagschip 14

3991 CS Houten

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 60 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Webwinkel Keurmerk. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.