Altijd leuke dingen voor weinig

Hele leuke collectie en altijd snel in huis

Veel aanbod, snelle levering

Duidelijk & overzichtelijke webshop met alle leukste merken voor mijn dochtertje. Daarnaast ook een snelle levering. Helemaal tevreden!

Snelle service in bezorgen, helaas word 1 pakketje alsnog vermist?!

Graag een vlottere afhandeling na aanleiding vermissing pakketje, daarentegen goede acties

Prima website, snelle levering

Snel en goed

Makkelijke website, snelle bezorging en duidelijk retourbeleid

Voor de eerste keer iets besteld bij schattige babykleertjes. Wat een leuke website. Duidelijk en overzichtelijk Supersnel ontvangen

Heb deze site net ontdekt en nu al een vaste klant! Ruime keuze en een snelle levering!

Mooie kleding voor een mooie prijs

Mooie babykleertjes

Kleding is zoals op de site vermeld staat. Kleren zijn snel in huis. Retourneren is makkelijk en snel

Ruime voorraad en snelle levering

Ik bestel hier vrijwel alle kleding, ruime keus en snelle levering. Top!

Leuke kleertjes, duidelijke site

Gewoon niks op aan te merken

Snelle service mooie kleding

Heel blij met onze bestelling.

Tevreden over de kleren

Website is heel overzichtelijk

Mooie kleding en een zeer snelle levering!

Ik heb de kleding ‘s’avonds besteld en de volgende dag had ik het al in huis. Kleding zag eruit zoals op de foto.

Toppie !

Prachtige merkjes, dikwijls leuke acties waardoor je koopjes op de kop tikt. Mijn kindjes lopen er altijd netjes bij ❣️

Leuke kinder collectie

Simpel en makkelijk te bestellen . Goede kwaliteit. Snelle levering . Dus voor herhaling vatbaar .

Bestel veel kleertjes voor mijn dochter bij jullie En word snel en netjes geleverd

Heel goede service

Zeer goede en snelle service. Ruim aanbod voor eerlijk prijzen

The best

Mooie kleertjes voor een prima prijs.

Kleur komt overeen met de foto. Blij mee en ga zeker hier weer bestellen.

Geweldig!

Super snelle levering.

Retourneren

Mijn pakje was erg groot en de kleur stond mijn kleinzoon niet. Dus ik terug sturen moet ik eerst bezorgkosten betalen en daarna ook nog een keer retour kosten dus heb geen pakje maar ben wel 10 euro armer!!! Was eens maar nooit weer!

Mooie kleertjes van goede kwaliteit die super snel geleverd worden. Zeer tevreden!

Snelle levering en netjes verpakt.

Rollepaal 4

7701 BS Dedemsvaart

Over Schattig en Stoer!

Welkom bij onze webshop! Wij hebben een super groot aanbod aan baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 t/m 16 jaar. • Super groot assortiment. • Snelle verzending*. • Meer dan 50 hippe merken. • Maten 44 t/m 176. • Sparen voor korting. • Inspiratie en gemak. • Gratis verzending v.a. 75,- (NL/BE/DE) • Gratis achteraf betalen**. • Gratis retour v.a. 100,- behoud (i-Deal) • Top service. • Hoge klantwaardering. *Orders op werkdagen vóór 23:59 uur besteld worden dezelfde dag verzonden. **Geen gratis retour bij achteraf betalen.