Goede service mooie korting

Precies wat ik zocht en niet te duur

Snelle levering en klantvriendelijk

Zoals gezegd en leuk dat je korting spaart na aanmaken account!

super

Goede snelle service bij levering en retour sturen wat niet past gaat ook makkelijk. Je krijgt dat snel weer je geld terug.

aanrader

leuke en overzichtelijke website met ruim aanbod aan merken

suoer mooie kleertjes en leuke aanbiedingen

Goede service.. snelle levering

Snel en netjes geleverd!

Mooie kleding, leuke kortingen

Snelle levering, mooie producten en ook de sale is leuk.

Te schattig en stoer

die parka winterjas is zo leuk!

Leukste en hipste kleertjes en top service

Onwijs leuke kleertjes, super snel geleverd en een top service. Je wordt snel en goed geholpen

Leuke kleertjes!

Goede pasvorm en hele leuke kleertjes!

geweldig

mooie kleertjes en fantastische service.

Goede service snelle levering

Snelle levering , breed assortiment

- snelle en fijne levering - breed assortiment voor alle leeftijden - leuke merken - goede service

Snelle levering fijne service

Mooie kleding, snelle levering en fijne klanten service

Super leuke kleertjes

Altijd leuke kleertjes voor mijn kleine meid. Met een ruime keuze in het assortiment.

Free Shipping over €30 Amen!

Great store with great selection and they actually offer free shipping!!

Fijne site met veel keuze

snel in huis, goede service

Super goed

Goede kwaliteit kleding. Altijd de nieuwste collectie en een snelle levering.

Leuke kleding voor zowel baby als peuter

Prima levering, veel keuze voor zowel mijn dochtertje die nog geboren moet worden en voor mijn 2 jarige zoontje.

Leuke site!

Leuke, stoere kleren. Gemakkelijke site en snel Geleverd.

Snelle levering en goed aanbod!

Altijd leuke kleertjes te vinden

leuke kleding, goede service

+ zeer gemakkelijk contact met klantenservice en je wordt dan goed geholpen + leuke collectie + leuke acties in de sale - klein minpuntje, eenmaal duurde bestelling langer dan verwacht en toen ik contact opnam met klantenservice wel vlot geholpen

Fijne website

Fijn dat je kunt kiezen uit verschillende seizoenen. Dat zoekt makkelijk!

Rollepaal 4

7701 BS Dedemsvaart

Over Schattig en Stoer BV

Al jaren dé specialist in baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes van 0 t/m 16 jaar, met een zorgvuldig samengesteld assortiment van meer dan 50 trendy merken. • Super groot assortiment • Snelle verzending* • Meer dan 50 trendy merken • Maten 44 t/m 176 • Automatisch VIP-sparen voor korting • Inspiratie en gemak • Gratis zending v.a. 49,- NL/BE/DE • Verzending al vanaf 3,95 • Gratis achteraf betalen • Gratis retour v.a. 100,- behouden waarde** • Top service • Hoge klantwaardering *Op werkdagen vóór 21:30 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden. **Bij minder behoud of bij achteraf betalen bedragen de retourkosten 5,95.