Fijne duidelijke website.

Hele mooie kleertjes en perfecte service!

Reeds enkele keren besteld en steeds heel tevreden. Snelle levering ook!

Fijne site!

Ruime keus aan en snelle levering Blij met mijn aankoop

Haal hier altijd de kleertjes voor de kids

Tijdens de sale heb ik voor super leuke prijsjes flink wat kleertjes kunnen kopen voor mijn zoontje, helaas is één van de boxpakjes hiervan al na 1 keer dragen kapot gegaan. Nadat ik hier per mail melding van heb gemaakt is dit super opgelost, binnen 1 dag kreeg ik al antwoord dat er een nieuw pakje opgestuurd zou worden, dat noem ik nog eens top service!

Groot assortiment. Prima service!

Goede webwinkel. Groot assortiment en prima service en snelle levering. Al meerdere malen hier besteld en bevalt goed.

Snelle levering en superleuk

Erg blij mee.. snel geleverd en ziet er top uit

Leuke webwinkel en goede service.

Regelmatig bestel ik hier altijd goede service en ontzettend leuke kleding.

Leuke kleding goede service!

Super mooie kleertjes

Mooie kleertjes en supersnelle levering! Top!

Goede website makkelijk te bestellen

Veel keuze, snelle levering, correcte prijs!

Altijd veel keuze in kleren, zeer snelle levering, correcte prijs!

Hele mooie en fijne webshop

Groot assortiment. Mooie foto's. Altijd snelle levering en goede communicatie.

Veel keus, leuke collectie!

Net even wat anders dan op andere websites, veel keuze en bijna altijd op voorraad!

Helemaal top!

Goede snelle service en leuke kleren

Super fijne site en goede service!

De kleertjes die ik besteld heb zijn super leuk. Snelle levering!

Super snelle levering en fijn dat er zoveel verschillende betaal mogelijkheden. Zijn. Ook achteraf betalen erg prettig.

Schattig!!

Super leuke kleding voor jongens en meiden Genoeg keus

Geweldig!

Ik hou van alle merken die hier verkocht worden en ben super te reden over het feit dat het altijd wel op voorraad is!

Netjes, snel! Fijn bedrijf

Pakketten komen netjes en snel, kleren zijn van uitstekende kwaliteit.

Ruim aanbod voor een leuke prijs

Mooie kleding, goede merken en goede prijzenn

Goed, de levertijden zijn snel en alles word netjes afgehandeld

Gaat altijd goed!

Super website!

Al een paar keer kleding gekocht voor mijn kinderen. Veel keus, mooie kledij, mooie prijzen en prima levering! Een aanrader.

Rollepaal 4

7701 BS Dedemsvaart

Over Schattig en Stoer BV

Al jaren dé specialist in baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes van 0 t/m 16 jaar, met een zorgvuldig samengesteld assortiment van meer dan 50 trendy merken. • Super groot assortiment • Snelle verzending* • Meer dan 50 trendy merken • Maten 44 t/m 176 • Automatisch VIP-sparen voor korting • Inspiratie en gemak • Gratis zending v.a. 49,- NL/BE/DE • Verzending al vanaf 3,95 • Gratis achteraf betalen • Gratis retour v.a. 100,- behouden waarde** • Top service • Hoge klantwaardering *Op werkdagen vóór 21:30 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden. **Bij minder behoud of bij achteraf betalen bedragen de retourkosten 5,95.