Pluspunten
Adequaat handelen bij ruiling.
VerbeterpuntenLevertijd kan misschien wat sneller.
Pluspunten
Leuke kleding. Goed merk.
VerbeterpuntenSite is wat traag en wat onoverzichtelijk. Kleding ziet er op de site heel anders uit dan in het echt qua kleur.
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering en goede koppeling per email wat betreft je bestelling.
VerbeterpuntenRetourzendingen via pakbon en retouretiket maakt het voor de klant makkelijker.
Veel kleertjes al snel uitverkocht, vooral kleine maatjes
Pluspunten
Tevreden
Pluspunten
Super snelle en goede service! Goede communicatie bij retour en omruilen! Zal hier zeker vaker kopen!
Pluspunten
Voor mij alles positief! Doe zo verder!
VerbeterpuntenDoe zo verder!
Pluspunten
Supersnelle levering, en daar hou ik erg van! Rond kwart over drie besteld, de volgende morgen al in huis. Dat is echt aanbevelenswaardig! Verder leuke collectie betaalbare babykleertjes die je eigenlijk best moeilijk kunt vinden online.
Pluspunten
Prachtige site
Pluspunten
- snelle levering - overzichtelijke en duidelijke website
Pluspunten
Snelle levertjd
VerbeterpuntenKan niets bedenken
Pluspunten
Super leuke webshop! De levering ging ook snel en ik kreeg na het aanmelden voor de nieuwsbrief nog eens een leuke korting!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering en prachtige spullen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Een gemakkelijk en snelle service, supermooie kleding voor zowel jongens als meisje... Een echte aanrader voor iedereen met kindjes!!
VerbeterpuntenGeen verbeteringen... Gewoon verder doen zoals jullie bezig zijn, gewoon top!!
Pluspunten
Alles ging goed en vlotjes
VerbeterpuntenNiks aan te verbeteren
Pluspunten
wat in de shop is te zien zo is het ook als je het besteld en thuis krijgt. `smorgens besteld daarna algauw een mail dat het compleet is en klaar staat voor de verzending. De volgende dag thuis. Daarna nog mails uitwisselen of het correct is.
VerbeterpuntenIk zou zo doorgaan.
Pluspunten
Mooi assortiment. Snelle levertijd.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Overzichtelijke website, duidelijke uitleg bij de producten. Erg fijn dat bij sommige producten vermeldt wordt dat de kleertjes was klein vallen. Dat scheelt een retourzending!
Pluspunten
Supersnelle levering en super kwaliteit van kleding!!
Pluspunten
Goede terugkoppeling, snelle bezorging
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Super snelle levering! Goede kwaliteit kleding!!!
Rollepaal 4
7701 BS Dedemsvaart
Al jaren dé specialist in baby- en kinderkleding voor jongens en meisjes van 0 t/m 16 jaar, met een zorgvuldig samengesteld assortiment van meer dan 50 trendy merken. • Super groot assortiment • Snelle verzending* • Meer dan 50 trendy merken • Maten 44 t/m 176 • Automatisch VIP-sparen voor korting • Inspiratie en gemak • Gratis zending v.a. 49,- NL/BE/DE • Verzending al vanaf 3,95 • Gratis achteraf betalen • Gratis retour v.a. 100,- behouden waarde** • Top service • Hoge klantwaardering *Op werkdagen vóór 21:30 uur besteld wordt dezelfde dag verzonden. **Bij minder behoud of bij achteraf betalen bedragen de retourkosten 6,50.